Dølevegen 46

Karmøy
Prisantydning

4 190 000,-

Solgt
 • BRA172㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2011
 • Omkostninger118 480,-
 • Totalpris4 308 480,-

KOLNES - Lekker, påkostet familiebolig med fantastisk utsikt.

Beskrivelse
 • Boligen er smakfullt innredet og holder høy standard. Fremstår som innflyttingsklar.
 • Det er lagt nytt terrassedekke på terrassen i utenfor stuen med royalimpregnert terrassebord samt glassrekkverk mot utsikten.
 • Ny solskjerming på de store vinduene i stuen.
 • Malte gipsplater på vegger i hele huset.
 • Opplegg for sentralstøvsuger.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Rør-i-rør.
 • Hundegarden og treningsapparater kan medfølge om ønskelig. Hvis ikke det er ønskelig så vil selger fjerne det.
 • Innlagt Altibox.
 • I trappa ned til underetasjen er det en vakker lysekrone. Denne virker, men pærene er gått. Disse vil ikke bli skiftet av eier.
 • Boligen ble bygget på i 2018 slik at stuen ble enda større. Samtidig ble terrassen forlenget frem til fronten av bygget.
Detaljer

Støpt plate foran inngangsdør som også har tett tak over med spotter. Inngang til en romslig gang med laminatgulv, varmekabler, stor skyvedørsgarderobe og plass til benk.

Gang/stue/kjøkken med åpen løsning og eikeparkett på gulv. Fra gangen er det trapp ned til underetasjen. Fra stua er det utgang til veranda med anti-skli bord og glassrekkverk mot utsikten. Stua har store vinduer helt ned til gulvet mot utsikten til fjorden. Varmepumpe. Plass til stort spisebord. Stua har dimmbare spotter i taket.

Kjøkkenet har stor hvit Sigdal innredning i høyglans med integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og induksjon koketopp med moderne vifte og fliser på veggen rundt. Underlimt halvannen vask i laminatbenkeplate. På den delen med stor benkeplate mot spisestua er det skaper/skuffer på begge sider av den delen av innredningen.

Bad med matte fliser på gulv og polerte fliser på vegger. Vegghengt toalett, dusjkabinett, spotter i tak, lyssensor, baderomsinnredning med dobbel underskuff, speil med int. lys, moderne og stor servant og ekstra sideskap. Skyvedør fra badet til gangen og skyvedør fra badet og inn til vaskerom.

Vaskerom med samme matte fliser på gulv som på badet. Her er fordelerskap til rør-i-rør plassert, vvb, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel samt ekstra fryseskap. Stor benkeplate og fastmonterte hyller over benkeplata.

Soverom med samme parkett som i stue/kjøkken/gang. Her er det luke med nedtrekkbar stige til kaldloft. Rullegardin i vindu.

Underetasje: Trapp med eiketrinn og nattbelysning ned til underetasjen. Man kommer ned til romslig gang med store 60*60 fliser på gulv og varmekabler. Vedovn er plassert her for maksimal varmespredning.

Dobbelt soverom med eikeparkett, stor skyvedørsgarderobe med glassfronter og rullegardin i vindu.

Romslig vindfang med egen utgang til nedsiden av huset hvor man har støpt platting med tett tak over, plen og hundegarde samt adkomst til stor treterrasse med rekkverk. Vindfanget har skyvedørsgarderobe med glassfront og varmekabler på gulv. Sikringsskapet er plassert her.

Flislagt bad med varmekabler på gulv, badekar, dusjkabinett, vegghengt wc, dobbel baderomsinnredning med dobbel servant og fire underskap, speil med lys, spotter i tak og lyssensor.

Bod/trimrom hvor sentralstøvsugeren og ventilasjonsanlegget er plassert. Dobbelt garderobeskap her. Belegg på gulv.

Soverom med lamainatgulv og rullegardin i vindu.

Soverom med eikeparkett på gulv, spotter i tak og lameller i vindu.

Garasje: Dobbel garasje (34 kvm.) med stor port med portåpner, bakdør, støpt gulv, innlagt belysning og to vinduer for dagslys. Oppført i 2013.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med grunnmur i isolerte elementer. Det er stripefundamenter av betong under grunnmur. Vegger har bindingsverkskonstruksjon og trekledning. Taket er tekket med betongtakstein.

I boligens hovedetasje er det foretatt mindre ominnredninger fra originale bygningstegninger. Dette er ikke søkt godkjent hos Karmøy kommune. På tegninger står det inntegnet to soverom på hovedplan, mens det er kun ett.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer det ingen TG3 avvik.

Av TG2 avvik som kan kreve tiltak er: - Veggkonstruksjon: TG pga kledning er nærmere enn 10cm fra terreng. Noe svak utførelse ved overgang til balkong. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Forstøtningsmurer: Mangler rekkverk. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-.

Av TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Overflater: Det er noe merker på parketten i 2. etasje.

Primærrom

Enebolig: Bruksareal 1. etasje: 80 kvm Vindfang, gang, 3 soverom (ett kan brukes som kjellerstue), bad og bod/trimrom. 2. etasje: 92 kvm Gang, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom. Primærrom 1. etasje: 68 kvm Vindfang, gang, 3 soverom (ett kan brukes som kjellerstue) og bad. 2. etasje: 92 kvm Gang, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygget enebolig datert 07.11.2013.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 15.07.2022 i følge kommunen, men megler har ikke fått kopi. Megler har kopi av tillatelsen fra kommunen som er stemplet og godkjent 06.06.2018. Tillatelsen gjelder både å føre yttervegg i stua i 2. etasje ut under "eksisterende tak" samt forlenging av terrassen.

Det foreligger ferdigattest på garasjen datert 06.02.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Kommunalt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott utsiktsbeliggenhet i naturskjønne omgivelser på Kolnes. Ligger østvendt til mot morgen- og formiddagssolen. Gode solforhold fra tidlig morgen til ca. 20:00 på kvelden. Store vindusflater med herlig sjøutsikt. Beliggende høyt i terrenget med natur i alle kanter og med utsyn mot sjø- og fjellandskap bor en virkelig i ett med naturen.

  På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

  Et svært barne- og familievennlig område. Familievennlig boligfelt på Døle med en rekke barnefamilier. Fra Døle har en trygg gangavstand videre til Hestfaret som også er et stort byggefelt med barn i alle aldre. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nede ved Skrevegen.

  I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt nå også med fotballgolf. Det er ikke uten grunn at Kolnes har blitt markedsført som "Familiebyen Kolnes".

  Adkomst

  Når man tar av fra E134 mot Kolnes så tar man umiddelbart av til høyre opp Dølevegen. Følg veien oppover bakken og et lite stykke innover til man får skiltet avkjørsel ned til Dølevegen 46. Ta av ned til venstre her og ta så til venstre igjen og man får da eiendommen på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål.

  • kr 4 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 118 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 308 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 117,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år

  Ligningsverdi

  kr 912 284,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 29.08.23 og selgers Egenerklæring datert 31.08.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230049
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.