Dukkelunden 3

Haugesund
Prisantydning

4 500 000,-

Solgt
 • BRA220㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1949
 • Omkostninger126 230,-
 • Totalpris4 626 230,-

Flott familiebolig med sentral beliggenhet. Fin og skjermet hage. Nyere bad, kjøkken tak, kledning og etterisolering

Beskrivelse

Gjennomgående bra standard med limt parkett tregulv av høyeste kvalitet, fliser og parkett på gulver. Velholdt trepanel og tapet på vegger.

Romslig gang med god plass til møblement. Skyvedørsgarderober til yttertøy og sko.

4 soverom av god størrelse med garderobe på enkelte rom. Muligheter for god garderobe i alle rom.

Bad i 1 etasje med fliser på vegger og gulv. Dusj, servant og wc. Varmekabler i gulv.

Nyere og lekkert Schmidt kjøkken med steinplate og eksklusive Miele hvitevarer integrert. Renovert ila de siste årene. God plass til spisebord som rommer kjernefamilien.

Stor vinkelstue pusset opp i 209 med peisinnsats og utgang til terrasse og hage.

Påbygget (1997) ekstra stue med 5 meter takhøyde. Perfekt for underholdning, selskap eller fest. Utgang til terrasse og hage også her.

Gjestetoalett som gjør at det er wc i alle husets etasjer.

Loftstue med stilig synlige bjelker. God plass til tv og sofa.

Rålekkert og nyinnstallert bad (Geir Sirnes) fra 2016. Badekar, eksklusiv baderomsinnredning med god lagring, wc og bidet. Varmekabler i gulv. Helfliset.

Hovedsoverom med garderobe i denne etasjen.

Garasje med elektrisk port og montert elbil- lader. Garasje pusset opp med fine overflater i 2022.

Eiendommen oser kvalitet og vedlikehold.

Detaljer

Entre, gang, bad, vaskerom og 3 soverom.

Gang/trapp, toalettrom, 2 stuer og kjøkken.

Gang, stue, soverom og bad.

S-rom: Boder og garasje.

Bygningsinformasjon

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Det er ikke montert rekkverk. Det er ikke installert rekkverk mot vest. Det er inntil 1,3 meter til underliggende terreng. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Generell > Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Våtrom > Generell > Vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 88 kvm 1. etasje: 97 kvm 2. etasje: 35 kvm Primærrom Kjeller: 62 kvm Entre, gang, bad, vaskerom og 3 soverom. 1. etasje: 97 kvm Gang/trapp, toalettrom, 2 stuer og kjøkken. 2. etasje: 33 kvm Gang, stue, soverom og bad. Sekundærrom Kjeller: 26 kvm Garasje og bod 2. etasje: 2 kvm Bod.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Det går en offentlig avløpsledning over tomten i øst. Se vedlagt ledningskart.

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler og elektrisk. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende med 10 minutter gange til Vangen og fantastiske turområder. Ca samme distanse til kyststien. 5 minutter gange på trygg skoleveg til Gard skole.

  Regulering

  Eiendommen ligger i området regulert iht kommunplanens arealdel

  • kr 4 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 126 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 626 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 300,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon fra HIM på kr 3 130,- pr år.

  Ligningsverdi

  kr 868 515,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  23.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 21.06.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. aug. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230275
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.