Eidevegen 38, 4250 KARMØY

Eidevegen 38

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA104㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger45 070,-
 • Totalpris1 535 070,-

Eldre enebolig med flott utsikt mot sjø - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Første etasje: Gang, to soverom, bad, kjøkken og stue. Andre etasje: Gang og to soverom.

Eiendommen holder hovedsakelig eldre standard, men er noe pusset opp de siste tre årene. - Store deler av første etasje er om- innredet og platet med prefabrikerte malte plater. - Nytt blandebatteri på kjøkken. - Ny varmepumpe. - Boligen er nylig malt utvendig. - Nyere ytterdør. - 2 stk innvendige dører er fornyet.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 68 kvm Andre etasje: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av gråstein og betong. Yttervegger i trekonstruksjon, kledd med trepanel. Saltak oppbygd som åsetak. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger i kommunens arkiv. Megler har da ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Ukjent byggeår. Kommunen har ikke dokumentasjon som kan bekrefte byggeår. Eiendommen er registrert tatt i bruk i 1917.

Primærrom

Første etasje: Gang, to soverom, bad, kjøkken og stue. Andre etasje: Gang og to soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Kopervik med kort avstand til de fleste byens fasiliteter. Flott utsikt til sjø!

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Det foreligger ikke reguleringsplan over området. Kommuneplanen gjelder. Eiendommen ligger i et område avsatt til boligbebyggelse.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 33 750,-
  • kr 45 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 535 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 511,- pr. 2019. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 339 801,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Projektor og lerret samt garderobeskap medfølger ikke.

  Tillegg til egenerklæringsskjema: Nytt toalett installert av Karmøy Comfort AS.

  Det er oppdaget fukt fra kjøkken og inn i vegg til soverom. Se tilstandsrapport.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selger har krysset av "Nei" på spørsmål om tegning av forsikring i vedlagt egenerklæring. Dette er FEIL og forsikring er tegnet.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 29.11.2020, selgers Egenerklæring datert 17.12.2020 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00202
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.