Eidevegen 40 B, 4250 KARMØY

Eidevegen 40 B

Karmøy
Prisantydning

3 090 000,-

 • BRA123㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2018
 • Omkostninger85 570,-
 • Totalpris3 175 570,-

Lekker del av tomannsbolig over tre plan - Høy standard og flotte kvaliteter - Nydelig utsikt til sjø!

Beskrivelse

Halvpart av tomannsbolig over tre plan: Underetasje: Gang, stue/ soverom, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, stue og kjøkken samt gjestetoalett. Andre etasje: Gang, loftstue/ soverom, bad samt bod/ rom brukt til soverom.

Boligen har gjennomgående god standard med flotte kvaliteter.

 • Lekker kjøkkeninnredning fra Svane med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i mørk utførelse og har en stor og praktisk kjøkkenøy. Kjøkkeninnredningen er oppgradert med fliser på vegg og nedfelt ventilator i benkeplaten.
 • Balkong med fantastisk utsikt ut fra stue og kjøkken.
 • Helfliset bad i underetasjen med vegghengt toalett, vask i seksjon og stedbygd dusj.
 • Badet i andre etasje har micro sement på gulv og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt stedbygd dusj.
 • Enstavs parkett på alle gulv unntatt våtrom. Gipsede vegger og tak, listefrie løsninger.
 • Vannrør med rør i rør system.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.
Bruksareal per etasje

Underetasje: 40 kvm Første etasje: 47 kvm Andre etasje: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Gulv av betong, isolert med skumplast. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med Royal- impregnert trepanel. vinduer med karmer av tre. Aluminiumsbeslag på utsiden. Isolerglass. Ytterdører med karmer av tre. Dørblader i malt utførelse. Isolerglass. Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med taktekke av tre. Flatt tak over tak opplett tekket med sarnafilbelegg. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Boligen fikk igangsettingstillatelse 02.10.2017 og midlertidig brukstillatelse 13.03.2019 13.03.2019. Byggeår er tatt utgangspunkt i disse årstallene.

Det foreligger bygningstegninger datert 07.04.2016. Dagens planløsning avviker noe fra mottatte bygningstegninger. Utvendig bod i underetasjen er ikke oppført, til fordel for større soverom/ kjellerstue. Soverom i hovedetasje er ikke oppført til fordel for større stue/ kjøkken. Det ene soverommet i loftsetasjen er omgjort til bad. Det andre soverommet i loftsetasjen har ikke stort nok velux- vindu for å innfri kravene angående lysinnslipp. Loftstue benyttes i dag som hovedsoverom. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Det foreligger ikke søknad/godkjenning om endring lik dagens bruk på denne seksjon. Se vedlagte tegninger.

Primærrom

Underetasje: Gang, stue/ soverom, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, stue og kjøkken samt gjestetoalett. Andre etasje: Gang, loftstue/ soverom, bad, samt bod/ rom brukt til soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.03.2019. Ansvarlig søker pålegges å utføre følgende arbeider: Utvendig trapp, blokkert dør, ferdigstille uteområdet med asfalt/ grus, innkjørsel. Arbeidet må være utført innen 31.10.2019. Ferdigattest er pr. dags dato ikke rekvirert. Konferer megler.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Det ligger en vannledning i nederste del av tomten(mot nord). Det ble opplyst av selger at vannledningen skal graves opp og byttes ut. Det er usikkert når Karmøy kommune skal utføre dette.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på vaskerom og begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Kopervik med kort avstand til de fleste byens fasiliteter.

  Fra eiendommen er det en nydelig utsikt mot sjø!

  Adkomst

  Se veibeskrivelse i kart på Finn.no.

  Regulering

  Her gjelder kommuneplanen. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i kommuneplanen.

  • kr 3 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 77 250,-
  • kr 85 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 175 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 307,- De kommunale avgiftene gjelder her avløp, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis av selger ingen garanti.

  Lampe oppe i trapp medfølger ikke handelen.

  Under sprengkulden i vinter har selger hørt lyder som han antok kom fra mus/ rotte. Eksperter har vært på stedet, og kan ikke bevise at verken mus eller rotte har vært i boligen. Selger har ikke siden hørt lydene.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.11.2020, selgers Egenerklæring datert 09.11.2020 og bygningstegninger. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00208
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.