Eidevegen 40 B, 4250 KARMØY

Eidevegen 40 B

Karmøy
Prisantydning

3 090 000,-

 • BRA123㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2018
 • Omkostninger85 507,-
 • Totalpris3 175 507,-

Lekker del av tomannsbolig over tre plan - Høy standard og flotte kvaliteter - Nydelig utsikt til sjø!

Beskrivelse

Halvpart av tomannsbolig over tre plan: Underetasje: Gang, stue/ soverom, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, stue og kjøkken samt gjestetoalett. Andre etasje: Gang, loftstue/ soverom, bad samt bod/ rom brukt til soverom.

Boligen har gjennomgående god standard med flotte kvaliteter.

 • Lekker kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i mørk utførelse og har en stor og praktisk kjøkkenøy. Kjøkkeninnredningen er oppgradert med fliser på vegg og nedfelt ventilator i benkeplaten.
 • Balkong med fantastisk utsikt ut fra stue og kjøkken.
 • Helfliset bad i underetasjen med vegghengt toalett, vask i seksjon og stedbygd dusj.
 • Badet i andre etasje har micro sement på gulv og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt stedbygd dusj.
 • Enstavs parkett på alle gulv unntatt våtrom. Gipsede vegger og tak, listefrie løsninger.
 • Vannrør med rør i rør system.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.
Bruksareal per etasje

Underetasje: 40 kvm Første etasje: 47 kvm Andre etasje: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Gulv av betong, isolert med skumplast. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med Royal- impregnert trepanel. vinduer med karmer av tre. Aluminiumsbeslag på utsiden. Isolerglass. Ytterdører med karmer av tre. Dørblader i malt utførelse. Isolerglass. Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med taktekke av tre. Flatt tak over tak opplett tekket med sarnafilbelegg. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Boligen fikk igangsettingstillatelse 02.10.2017 og midlertidig brukstillatelse 13.03.2019 13.03.2019. Byggeår er tatt utgangspunkt i disse årstallene.

Det foreligger bygningstegninger datert 07.04.2016. Dagens planløsning avviker noe fra mottatte bygningstegninger. Utvendig bod i underetasjen er ikke oppført, til fordel for større soverom/ kjellerstue. Soverom i hovedetasje er ikke oppført til fordel for større stue/ kjøkken. Det ene soverommet i loftsetasjen er omgjort til bad. Det andre soverommet i loftsetasjen har ikke stort nok velux- vindu for å innfri kravene angående lysinnslipp. Loftstue benyttes i dag som hovedsoverom. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Det foreligger ikke søknad/godkjenning om endring lik dagens bruk på denne seksjon. Se vedlagte tegninger.

Primærrom

Underetasje: Gang, stue/ soverom, vaskerom og bad. Første etasje: Gang, stue og kjøkken samt gjestetoalett. Andre etasje: Gang, loftstue/ soverom, bad, samt bod/ rom brukt til soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.03.2019. Ansvarlig søker pålegges å utføre følgende arbeider: Utvendig trapp, blokkert dør, ferdigstille uteområdet med asfalt/ grus, innkjørsel. Arbeidet må være utført innen 31.10.2019. Ferdigattest er pr. dags dato ikke rekvirert. Konferer megler.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Det ligger en vannledning i nederste del av tomten(mot nord). Det ble opplyst av selger at vannledningen skal graves opp og byttes ut. Det er usikkert når Karmøy kommune skal utføre dette.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på vaskerom og begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Kopervik med kort avstand til de fleste byens fasiliteter.

  Fra eiendommen er det en nydelig utsikt mot sjø!

  Adkomst

  Se veibeskrivelse i kart på Finn.no.

  Regulering

  Her gjelder kommuneplanen. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i kommuneplanen.

  • kr 3 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 77 250,-
  • kr 85 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 175 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 307,- De kommunale avgiftene gjelder her avløp, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis av selger ingen garanti.

  Lampe oppe i trapp medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.11.2020, selgers Egenerklæring datert 09.11.2020 og bygningstegninger. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00208
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse