Eidsbakkane 101

Karmøy
Prisantydning

6 690 000,-

 • BRA399㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår2004
 • Omkostninger180 980,-
 • Totalpris6 870 980,-

Sjelden mulighet - Stor enebolig- Frittstående studio- Hagestue - 6 Sov - 3 kjøkken - Grovkjøkken og 5 bad!

Beskrivelse

Parker bilen i carport, eller i opparbeidet gårdsrom, og ta deg videre inn i denne flotte og innholdsrike familieboligen. Boligen holder høystandard med tidsmessige farge- og materialvalg. Flere praktiske og unike løsninger.

Stue, kjøkken, bibliotek, gang i hovedetasje og 2. etasje har nymalte vegger. Det er også nymalt tak i stue.

Ta deg inn hovedinngangen. Hovedetasjen har ekstra takhøyde som gir deg en bedre romfølelse. De fleste rom i hovedetasjen har 23 mm heltregulv. Massive kompaktdører og 3 lags vinduer i hovedetasje og andre etasje. Videre inn til romlig stue med store vindus overflater som gir godt med dagslys. Fra stuen går du videre inn til stort bibliotek. Rommet er også perfekt til tv-stue evt. soverom om du ønsker å ha alt på ett plan. Pent og praktisk kjøkken med stor kjøkkenøy. Innredningen har integrert platetopp med induksjon, stekeovn, dampovn, mikrobølgeovn m/stekefunksjon og oppvaskmaskin. Dobbel kjøleskap men vann og isbit maskin innfelt i veggen. Her er det mye benkeplass, oppbevaringsplass i skuffer og skap. Fra kjøkken går du videre inn til grovkjøkken som har kjøkkeninnredning fra Ikea, kjøkkenvifte, ekstra kjøleskap og høyskaper samt. direkte utgang til hagen i vest. Videre inn til vaskerom/tekniskrom.
Flott helfliset gjestewc i hovedetasjen.

Videre i andre etasje har du romslig gang. Loftstue med utgang til balkong og flott utsikt. Det er 4 store soverom, alle soverom har god plass til dobbelseng. Hovedsoverom er av ekstra størrelse med god garderobeplass. Flott helfliset baderom med wc dusj og vask. Perfekt til ungdommen i hus. Unikt og spesiallaget hovedbaderom med flotte fliser på gulv og vegg. Det er laget sjakt som går direkte ned til vaskerommet. Stor seksjon med 2 vasker og stort speil. Flott stor dusj og vegghengt wc. Treverket på seksjon og dusj er heltre teak.

Fra hovedetasjen går du ned i underetasjen, her er det laget et stort garderoberom, med mange skaper tilrettelagt til klær og sko. Videre er det branndør til hybelleilighet og leilighet. Leilighet har 2 soverom med store vinduer. Koselig stue og pent lyst kjøkken. Det har også romslig baderom/vaskerom samt innvendig bod og utvendig sportsbod. Hybelleilighet - Koselig hybel som passer ypperlig til ungdom i hus. Her er det sovealkove, stue/kjøkken og baderom.

Detaljer

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Kjeller: Stort garderoberom. Hybel: Stue/kjøkken, sovealkove og bad/vaskerom. Leilighet: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom samt. innvendig og utvendig bod. Hybel og leilighet avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Leilighet/ hybel er bygget iht TEK 10 med Lyd og branndører (B30/db38). Tegninger og søknadspapirer foreligger. Lydisolert etasjeskiller mellom hovedetasje og underetasje. (Db 48) Hovedetasje: Hall, wc, bibliotek, stue m/veranda, garderobe, kjøkken, vaskerom og grovkjøkken m/ utgang til hage. Loftsetasjen: Loftstue m/veranda, hovedbad, gjestebad, disp/bod og 4 store soverom og stor hall.

Carport med bod. Fullisolert hagestue m/varmekabler. Foldedører mot terrasse i sør/øst samt dør mot uteplass i vest. Fullisolert studio over carport. Pergola.

Bygningsinformasjon

Bindingsverks konstruksjon i tre kledd med stående bordkledning. Taktekking på utvendig tak er av betongtakstein og undertak av sutaksplater. Taktekking på utvendig bod er av pappshingel og asfaltpapp.

Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Hele kjeller er i kommunen registrert som uinnredet. Leilighet/ hybel er bygget iht TEK 10 med Lyd og branndører (B30/db38) i følge selger. Tegninger og søknadspapirer foreligger. Lydisolert etasjeskiller mellom hovedetasje og underetasje. (Db 48). Bad i 2. etasje er i tegninger registrert som gjesterom.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3, 2 og IU:

TG3: Våtrom bad/vaskerom leilighet: Rommet har ingen ventilasjon. Wc i 1.etasje har ingen ventilering fra rommet.

TG2: Utvendig: Undertak i utvendig bod og undertak til utvendig tak over inngang til hybel var fuktig på befaringsdagen. Det er merker etter fukt på undertak. Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse, veggen er vanskelig å vedlikeholde bak terrassebord.

Innvendig: Gulvbelegg i soverom med inngang fra loftstue har hull. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Håndløper ligger lagret og følger med boligen.

Våtrom hybel: Det er påvist høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Terskel på gulv til dusjhjørnet vil hindre vann på utsiden av dusj i å renne til sluk. Det mangler håndtak på dør til dusjhjørnet.

Våtrom leilighet: Det er påvist høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Terskel på gulv til dusjhjørnet vil hindre vann på utsiden av dusj i å kunne renne til sluk.

Våtrom gjestebad 2.etasje: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Gulv i dusj har ikke fall til sluk. Vaskerom har kun naturlig ventilasjon.

Kjøkken leilighet: Det er påvist fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap. Det er svumling på bunnplate i benkeskap under vask.

Tekniske installasjoner: Rørkursene på rør i rør systemet på vannledningene er ikke merket.

TG2 som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig: Undertak på utvendig bod har merker etter fukt, dette var tørt på befaringsdagen.

Våtrom bad/vaskerom hybel: Det er ikke montert sokkellist i underkant av våtromsplater. Det er skruehull i våtromsplate i dusj. Hullet er tettet med fugemasse. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Våtrom gjestebad 2.etasje: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vinduet er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj. Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Stue/Kjøkken 1.etasje: Det er hakk i hjørnet på platetopp.

Parkett i overetasjen har i ett område fuktmerker etter uheldig tepperens.

Tomteforhold: Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren.

Primærrom

Enebolig Bruksareal Kjeller: 126 kvm 1. etasje: 143 kvm 2. etasje: 130 kvm Primærrom Kjeller: 119 kvm Hybel: Stue/kjøkken, Bad/Vaskerom. Ikke omsøkt innredet. Leilighet: Stue/kjøkken, 2 Soverom, Bad/Vaskerom. Ikke omsøkt innredet. Trappegang 1. etasje: 131 kvm Hall, wc, Bibliotek, Stue/Kjøkken, Grovkjøkken, Vaskerom. 2. etasje: 125 kvm 4 doble soverom, Loftstue, bad, Hovedbad. Sekundærrom Kjeller: 7 kvm Bod, Utvendig bod 1. etasje: 12 kvm Hagestue 2. etasje: 5 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bolig datert 17.10.2007. Det foreligger ferdigattest til påbygg garasje datert 20.10.2021.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i barnevennlige omgivelser på attraktive Eidsbakkane i Kopervik. Barnehage, Karmøyhallen, div. idrettsbaner, vidergående skole, offentlig transport, og lysløype i umiddelbar nærhet. Det er også gangavstand til bl.a barne- og ungdomsskole, kulturhus, idrettsanlegg og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i området regulert til boligformål.

  • kr 6 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 180 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 6 870 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 22 015,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 351 818,- for 2021

 • Diverse

  Lamper over kjøkkenøy medfølger ikke i handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. des. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.