Eidsvågvegen 7, 5554 Sveio

Eidsvågvegen 7

Sveio
Prisantydning

1 100 000,-

 • BRA53㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1975
 • Omkostninger38 570,-
 • Totalpris1 138 570,-

Hytte med 3 soverom og kjellerstue med en utrolig flott og vidstrakt utsikt - ligger usjenert og i enden av vei

Beskrivelse

Overbygget inngangsparti og tretrapp opp til inngangen.

Vindfang med belegg på gulv og veggplater.

Glassdør fra vindfang og inn til stue/kjøkken/gang med åpen løsning. Her er det heltre gulv, vedovn og trepanel på vegger. Meget flott utsikt! Kjøkkeninnredning med laminatbenkeplate med nedfelt vask, under- og overskap, komfyr og kjøleskap som medfølger. Fliser mellom innredningene.

I gangen er det luke til kaldloft. Gangen har utgang til nybeiset treterrasse mot nord med trapp ned til enda en treterrasse, litt plen og kjellerinngang. Her er det sol til sent på kvelden og det er tak over deler av terrassen. Utepeis/grill her. Nybeiset terrasseplatting mot vest.

Soverom1 med to enkle senger, tapet på vegger og belegg på gulv. Soverom2 med køyseng, belegg på gulv og tapetserte vegger. Soverom3 med køyseng, belegg på gulv og tapet på vegger.

Kjeller: Kjellerstue med belegg på gulv. Varmtvannsbereder og vannpumpe befinner seg her.

Uthus med to rom: Skiferplatting mellom uthuset og hytta. Vannklossett, panelovn og belegg på gulv. Toalettet fungerer slik at skiten går i påser som man har i en kompostkasse. Selger tømmer den ca. 1 gang i året og graver ned det som da er blitt til moll. Væsken går i stor spredegrøft på nedsida av hytta.

Snekkerbod/vedskjul med god plass for oppbevaring av verktøy, utstyr og ved.

 • Selges med møbler, men ikke alt. Senger, hvitevarer, sofa og spisebord samt TV benk/seksjon medfølger.
 • Nybeiset treterrasse og terrasseplatting.
 • Eternit taket er nettopp vasket og impregnert og ser nå fint ut.
 • Utvendig vannkrane med vask og avløp ut i terrenget.
 • Vannet er en brønn som ingen andre bruker. Vannet er drikkende i følge selger som selv drikker vannet, men har litt farge. Det anbefales vannprøve på generelt grunnlag.
 • Automatsikringer.
Detaljer
 • Hytta ligger helt øverst i enden av vei og helt for seg selv. Eiendommen har en aldeles fantastisk utsikt til både Siggjo, Stord, Halsnøy, Fjellberg, Folgefonna, Ålfjorden og Sunnhordalandsbassenget. Det er 180 graders fjordutsikt.
  1. etasje: Gang, stue/kjøkken/gang og 3 soverom. Kjeller: Kjellerstue. Uthus med vannklosset og snekkerbod.
 • Selges med møbler, men ikke alt. Senger, hvitevarer, sofa og spisebord samt TV benk/seksjon medfølger.
 • Nybeiset treterrasse og terrasseplatting. Eternit taket er nettopp vasket og impregnert og ser nå fint ut. Hyttestandard.
 • Fra Tittelsnesvegen tar man av til høyre ved Haugsgjerd inn i Eidsvågvegen Ta inn andre vei til høyre og følg veien til topps. Parker i enden av veien.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 12 kvm. 1. etasje: 41 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong/sparesteinsmur. Tegl pipe med topphatt. Bygget i tre med utenpåliggende trekledning. Eternittplater på tak.

Primærrom

Kjeller: Kjellerstue. 1. etasje: Gang, stue/kjøkken/gang og 3 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Hytta ligger helt øverst i enden av vei og helt for seg selv. Eiendommen har en aldeles fantastisk utsikt til både Siggjo, Stord, Halsnøy, Fjellberg, Folgefonna, Ålfjorden og Sunnhordalandsbassenget. Det er 180 graders fjordutsikt.

  Tittelsnes ligger helt nord i Sveio, i det som tidligere var Valestrand kommune. Neset ligger der Bømlafjorden møter Ålfjorden, rett sør for Leirvik. Tittelsnes blir regnet som en del av tettstedet Valevåg. I dag er Tittelsnes en liten bygd med lite næringsaktivitet. Det er spredt bebyggelse med eneboliger, småbruk og hyttefelt. Ellers er bygda et populært turistmål om sommeren, med fine badeplasser og lang strandlinje.

  Adkomst

  Fra Tittelsnesvegen tar man av til høyre ved Haugsgjerd inn i Eidsvågvegen Ta inn andre vei til høyre og følg veien til topps. Parker i enden av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 27 500,-
  • kr 38 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 138 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 1 230,- pr. 2019. Det er to terminer pr år. Det er kun renovasjons avgift som blir betalt.

  Ligningsverdi

  kr 228 861,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Det er tinglyst en personlig bruksrett på hytta på en dame født i 1922. Hun vil fraskrive seg retten før overtagelsen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.06.20 og selgers Egenerklæring datert 14.06.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00207
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse