Eikelia 33, 5541 KARMØY

Eikelia 33

Karmøy
Prisantydning

3 990 000,-

 • BRA122㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår
 • Omkostninger110 820,-
 • Totalpris4 100 820,-

Flott fritidsbolig med attraktiv beliggenhet - God standard og garasje - Sjølinje og naust!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Bad/vaskerom, stue, stue/kjøkken, trapperom. Loft: Bad, gang, 2 soverom.

Lekker og tilbaketrukket fritidseiendom med attraktiv beliggenhet til Førresfjorden. Her har man alt man trenger, med stor tomt, tilgang til sjø, i tillegg til en bolig som holder dagens standard.

Stor stue med naturlig inndeling i flere soner. Her har man utgang til terrasse, og nydelig fjordutsikt. Åpen løsning inn til praktisk kjøkken med mye oppbevaringsplass og gode arbeidsflater. Lyst rom med mye naturlig arbeidslys. Flott stedbygd vedfyr i stue.

Vaskerom/bad med bi-inngang. Her er det dusjkabinett og toalett. Det befinner seg også et fullt utstyrt baderom i loftsetasjen. Her har man hjørnebadekar og fliser på gulv/vegg.

Boligen har to soverom, begge av god størrelse. Hoved-soverom er ekstra stort, med utgang til luftebalkong. Her har man en eksepsjonelt flott utsikt. Godt med lagring i knevegger. Har man behov for noen flere sengeplasser, har man også tilgang til gjesteanneks.

Kun få meter nedenfor hytten, har man egen sjølinje med kai og naust. Naustet er av god størrelse, har innredet loft, og innlagt strøm. God sjødybde ved kai.

Stor tomt på over 2 mål. Tomten er opparbeidet med stor gressplen, flere frukttrær, terrasseområder, og ellers diverse beplantning.

Eiendommen har garasje med automatisk portåpner.

Detaljer
 • Flott fritidsbolig med attraktiv beliggenhet til Førresfjorden
 • Boligen ligger flott til, høyt i terrenget, med flott utsikt
 • Kun få meter ned til sjø
 • Egen sjølinje
 • Stor tomt (2056 kvm!)
 • Stort og flott naust med innredet loft
 • Stor brygge med god sjødybde
 • Hytten holder god standard
 • 2 soverom og gjeste-anneks
 • 2 bad og vaskerom
 • Stor stue med åpen kjøkkenløsning
 • Nydelig utsikt fra flere rom!
 • Garasje

Velkommen på visning i Eikelia 33!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 24 kvm 1.etasje: 58 kvm Loft: 40 kvm

Bygningsinformasjon

Opprinnelig byggeår er ukjent. Påbygg har fått rammetillatelse i 1997. Naust har rammetillatelse datert i 2000.

Primærrom
 1. etasje: Bad/vaskerom, stue, stue/kjøkken, trapperom Loft: Bad, gang, 2 soverom
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Koblet til offentlig kloakk via privat septiktank

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt mot Førdesfjorden. Fra eiendommen opplever man kort avstand til barnehage, skole, idrettsanlegg, golfbane m.m.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til kombinert formål.Boligbebyggelse, friluft og naust.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 99 750,-
  • kr 110 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 100 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 760,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. I De kommunale avgiftene er det avløp , eiendomsskatt feiing, renovasjon, slam og vann

  Ligningsverdi

  kr 266 116,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hjørnet på garasjen står innpå naboeiendom. Selger har snakket med grunneier, og eier har sagt seg villig til å justere grensen ved salg.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.05.20 og selgers Egenerklæring datert 04.09.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00167
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse