Eikelund 61, 5570 TYSVÆR

Eikelund 61

Tysvær
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA103㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2009
 • Omkostninger58 007,-
 • Totalpris2 048 007,-
 • Felles/mnd277,-

Leilighet over 2 plan med helt unik utsikt - 3 soverom og loftstue - Trappefri adkomst

Beskrivelse

Dette er en innholdsrik leilighet med 3 soverom, romslig stue og loftsetasje med stue og godt med lagringsplass. I Eikelund 61 har du nydelig utsikt til Førlandsfjorden - en utsikt som må oppleves på stedet for et riktig inntrykk. Boligen har gode solforhold, trappefri adkomst og god plass til parkering.

Leiligheten er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: gang, soverom, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken.

Loftsetasje: Stue. Bod.

1 utvendig bod.

Leiligheten er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: gang, soverom, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken.

Loftsetasje: Stue. Bod.

1 utvendig bod.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse med unik utsikt til Førlandsfjorden. God og romslig loftstue.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp. Oppvaskmaskin medfølger. På kjøkkenet er det plass til spisebord.

Det er totalt 3 soverom i leiligheten.

Det er parkett i alle rom i hovedetasjen, foruten om baderom som har fliser.

Badet har fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler.

Generell info om boligen:

 • Altibox fra Haugaland kraft.
 • Varmepumpe 2 år gammel.
 • Det er villavent anlegg i boligen.
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 76 kvm Loft: 27 kvm
Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Støpt såle.

På bygningstegninger så er loftsrom ikke innredet. Stue på loft er derfor ikke omsøkt i kommunen godkjent for rom til varig opphold.

Primærrom

2 .etasje: Inngang, soverom x 3 stk, bad/vaskerom, stue/kjøkken. Loft: Trapperom og loftstue

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.07.09 Vegen opp til byggefeltet har ein bratt skråning, denne må sikrest innan 03.08.2009. Permanent vegrekkverk må være utført innan utgangen av oktober 2009. · Avkjørsel til hovedvegen må utførast i samsvar med godkjent plan innan 01.09.2009. · Vegen i bustadområdet må opparbeidet i samsvar med godkjent reguleringsplan med fortau, kantstein og asfalt innan 01.11.2009.

Ansvarlig søker har ikke rekvirert ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Hovedkilde for oppvarming er varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et relativt nyetablert og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Det er opparbeidet lekeplass på feltet. Fra boligen er det kort avstand til både barnehage og Førland skole, samt fjorden med bademuligheter.

  Ønsker en å bo litt utenfor sentrumsområdene, i landlige omgivelser, da er Førland midt i blinken. Her har en 6 minutters kjøretur til Aksdal, 15 minutter til Raglamyr.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Tomt mot nord er regulert til konsentrert boligformål og en må påregne fremtidig bebyggelse her.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 58 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 048 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 277,- pr. mnd som dekker felles bygningsforsikring. Pr. hustand har de betalt 3.318,- i året (2 terminer à 1659,-).

  Kommunale utgifter

  kr 10 521,- pr. 2019. Det er 12 terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kjøleskap er defekt (støyer)men kan følge med hvis ønskelig. Hylle på hovedsoverom og 3 bildelister på det ene soverommet medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.10.20 og selgers Egenerklæring datert 18.10.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00361
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse