Eikelund 87, 5570 TYSVÆR

Eikelund 87

Tysvær
Prisantydning

2 090 000,-

 • BRA70㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger60 570,-
 • Totalpris2 150 570,-

Leilighet (2013) med 2 soverom - Romslig bad og separat vaskerom - Rolig beliggenhet på Førland

Beskrivelse

Leilighet på Førland med 2 soverom, romslig bad og separat vaskerom. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. I stuen er det vedfyr og utgang til uteområde med meget gode solforhold. Leiligheten ligger i et relativt nyetablert og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Det er opparbeidet lekeplass på feltet. Fra boligen er det kort avstand til både barnehage og Førland skole, samt fjorden med bademuligheter.

Leilighet har alt areal på ett plan og inneholder følgende:

Gang, 2 soverom, bad, separat vaskerom og stue/kjøkken.

Kryploft.

Stuen er av god størrelse og har vedfyr. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger i handelen.

Helfliset bad med ny god standard fra 2013. På badet er det dusjkabinett, vegghengt toalett og stort baderomsmøbel. Leiligheten har separat vaskerom med sluk i gulv og opplegg til vaskemaskin. Dette rom er i bygningstegninger betegnet som bod, og inngikk ikke opprinnelig i boligens p-roms areal.

Leiligheten er utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg.

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Pulltak. Trolig støpt såle.

Primærrom

1.etasje: Gang, soverom x 2 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Vaskerom er i bygningstegninger betegnet som bod, og inngikk ikke opprinnelig i boligens p-roms areal.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.05.2013

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedfyr i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et relativt nyetablert og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Det er opparbeidet lekeplass på feltet. Fra boligen er det kort avstand til både barnehage og Førland skole, samt fjorden med bademuligheter.

  Ønsker en å bo litt utenfor sentrumsområdene, i landlige omgivelser, da er Førland midt i blinken. Her har en 6 minutters kjøretur til Aksdal, 15 minutter til Raglamyr.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Tomt foran boligen er ubebygd og regulert til boligformål. En må påregne fremtidig bebyggelse her.

  • kr 2 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 52 250,-
  • kr 60 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 150 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  dekker forsikring bygg.

  Kommunale utgifter

  kr 12 777,- pr. 2020. Avgifter betales månedlig. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for sekundær og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.05.21 og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00173
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.