Eikjehammervegen 6, 5533 HAUGESUND

Eikjehammervegen 6

Haugesund
Prisantydning

150 000,-

Solgt
 • BRA65㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 076 858,-
 • Felles/mnd9 991,-

Lekker og lys leilighet i første etasje - Trappefri adkomst - Parkering like ved - 2 soverom - God standard - Bod!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: gang, soverom x2, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Detaljer
 • Lys og trivelig leilighet med sentral beliggenhet i populære omgivelser i Skåredalen
 • Leiligheten ligger blant annet like ved butikk, skole og barnehage
 • Parkett i de fleste rom
 • Praktisk og lyst kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter
 • Vestvendt terrasse
 • Romslig bad, og eget vaskerom
 • 2 soverom
 • Trappefri adkomst
 • Parkering like ved leiligheten
 • Egen sportsbod

Velkommen på visning i Eikjehammervegen 6!

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med sarnafil og det er doble vinduer.

Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at det er pågående fuktproblemer i takkonstruksjonene, samt større setningsskader i 1 av de andre byggene i borettslaget. Dette utgjør en betydelig praktisk og økonomisk belastning for borettslaget. Borettslaget er tilkjent erstatning fra utbygger, som så har anket denne avgjørelsen. Dommen er således ikke rettskraftig. Det arbeides fortløpende for å finne løsninger, men avgjørelser som tas i generalforsamling med alle i borettslaget, kan på visse vilkår velge å vedta oppbud for borettslaget. Dette kan innebære at leiligheten må fravikes og at innskuddet tapes helt eller delvis. Da saken er pågående ber interessenter om å ta kontakt med megler for oppdatert status i saken før budgivning.

Status pr. 15.02.2021 er at Borettslaget har søkt til Husbanken om økt fellesgjeld(kr. 3.000.000,-) men med lengre nedbetalingstid. Det vil medføre til at Borettslaget kan utbedre takskader i tillegg til at månedlige felleskostnader reduseres med ca kr. 1000,- pr. andel. Søknad er under behandling.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.07.2009.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eikjehammervegen 6 ligger meget fint til i et populært og nyetablert boligområde i Skåredalen. Her har man meget solrik beliggenhet, og korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Med andre ord har denne boligen en sært så familievennlig beliggenhet. Det kan blant annet nevnes korte avstander til skole, barnehage, butikker, fotballbane, flerbrukshall, skatebane, volleyballbane og turmuligheter. Raglamyr med sitt brede handelstilbud finnes også en kort kjøretur unna.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL1463. Plan og bestemmelser kan fås hos megler.

  • kr 150 000,- (Prisantydning)
  • 917 601,- andel fellesgjeld pr. dato 5. feb. 2021
  • 1 067 601,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 076 858,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 9 991,- Forsikringbygg, Kollektivt tilknyttet Altibox, utgifter felles areal, Kommunale avgifter, renovasjon, TV basis og internett

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 1355524531, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.02.2021: 1.89% pa. Antall terminer til innfrielse: 51 Saldo per 05.02.2021: 5 687 170 Andel av saldo: 228 371 Første termin: 01.01.2020Første avdrag: 01.01.2021 ( siste termin 01.10.2033 ) Fastrente til 01.08.2022 Lånenummer: 1355524530, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.02.2021: 1.90% pa. Antall terminer til innfrielse: 51 Saldo per 05.02.2021: 17 164 059 Andel av saldo: 689 230 Første termin: 01.01.2020Første avdrag: 01.01.2021 ( siste termin 01.10.2033 ) Fastrente til 01.07.2022

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtromsrapport datert 08.02.21 og selgers Egenerklæring datert 04.02.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00027
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.