Elgstien 27, 5517 HAUGESUND

Elgstien 27

Haugesund
Prisantydning

1 235 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1983
 • Omkostninger9 103,-
 • Totalpris1 296 529,-
 • Felles/mnd2 615,-

Visning v/påmelding - Haugesund - Nordre bydel - 2/3-roms leilighet - Rolig og barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Flott 2/3-roms leilighet i normal god stand med lyse fargevalg.

Rommelig helfliset baderom med varmekabler i gulv. Flott panel i taket med downlights. Ny servant i seksjon, opplegg til vaskemaskin. Gulvstående toalett og badekar.

Stor stue med god plass til både spise- og sittegrupper. Terrassedør ut til kjekk balkong. Tapetsert og malt i lyse farger, laminat i gulv. Boligen er tilknyttet GET.

Flott kjøkken med stor innredning. Fliser over benkeplate. Frittstående hvitevarer. Ny avtrekksvifte fra 2019. Panel med downlights i tak og laminat i gulv.

To soverom i gode størrelser, hvorav det minste ikke er godkjent soverom mtp. Vindusstørrelse og plassering. Hovedsoverom har et stort garderobeskap.

I tillegg kommer det bod på ca 5 kvm plassert i nabobygget.

Bygningsinformasjon

Bygget er trolig delvis kledd i betong fasadeplater og delvis med kledningsbord og listverk i treverk. Nedløpsrør i plast. Tak tekket med betongpanner.

Soverom 2 er på bygningstegninger godkjent som bodareal og ikke for varig opphold. Rom er innredet uten å søke om dette og innfrir ikke dagens krav til soverom.

Primærrom

Gang, bad, 1 (2) stk soverom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger datert 15.11.1984.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Kort vei til lekeplass, barnehage butikk, legekontor m.m. Meget gode tur muligheter i nærheten. Djupadalen og Vangen er flotte turområder, som ligger i gangavstand fra boligen. Kort veg til bussforbindelse inn til Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Følg RV47 nordover ut av Haugesund sentrum. Ta inn til høyre ved Statoil på Kvala. Følg vegen til Elgstien står skiltet inn til høyre. Parker på stor parkeringsplass på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 235 000,- (Prisantydning)
  • 52 426,- andel fellesgjeld pr. dato 20. jan. 2021
  • 1 287 426,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 103,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 296 529,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 615,- Fellesutgifter inkluderer kommunale avgifter, TV/internett fra Get, vask i fellesarealer og vedlikehold.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Frittstående oppvaskmaskin og stekeovn medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger har observert skjeggkre i boligen i 2018, men ikke siden. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett.

  Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408424843, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 20.01.2021: 1.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 19 Saldo per 20.01.2021: 4 509 889 Andel av saldo: 52 427 Første termin/første avdrag: 28.12.2020 ( siste termin 28.06.2030 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00006
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.