Elisabeth S. Nygaards gate 13, 5533 HAUGESUND

Elisabeth S. Nygaards gate 13

Haugesund
Prisantydning

3 890 000,-

 • BRA156㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2019
 • Omkostninger108 507,-
 • Totalpris3 998 507,-

Skåredalen - Nyere enebolig med 4 soverom. Særdeles barnevennlig og tett på Skåredalen skole.

Beskrivelse

Praktisk og innholdsrik enebolig over 2 plan. Inneholder stor romslig entre/hall med garderobeplass. 3 gode soverom med skapplass. Det ene har walk in closet. Bad/wc med belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Varmekabler, badekar, dusj og vegghengt toalett. Vaskerom/teknisk rom med biinngang fra carporten. 2. etasje består av åpen stue - kjøkkenløsning. Rikelig av plass til sofagruppe og spisestue. Utgang til stor terrasse over carporten. Luftealtan fra kjøkken. Kjøkken med tidsriktig og pen Ikea innredning med rikelig av skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Kjøkkenøy med spiseplass. Gjestetoalett med servant. Foreldresoverom med walk in closet.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 78 kvm
 2. etasje: 78 kvm
Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført på ringmur på støpt såle. Bindingverk veggkonstruksjon. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

På motatte og godkjente bygnignstegninger er soverom i 2. etasje tegnet som delt i kontor og bod. Det må sendes søknad om bruksendring på dette rom om det skal brukes til soverom/rom for varig opphold.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x 3 stk, bad og vaskerom.
 2. etasje: Kjøkken/stue, soverom(ikke godkjent) og wc.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.09.2019. For å få ferdigattest må det opparbeides gjerder på murer med over 1/2 meter fallhøyde.

Kommunen informerer: Det er satt krav om søknad om endring i den midlertidige brukstillatelsen. Denne søknaden er ennå ikke innsendt. Ferdigattest kan derfor ikke gis før dette er ordnet.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget barnevennlig og rolig beliggenhet i blindvei. Lekeplasser, skole, barnehager, turområder i umiddelbar nærhet. Kort vei til nærbutikk.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du inn mot Skåredalen skole. Når du passerer Danielsen ungdomsskole, tar du første vei til høyre. Etter ca 80 meter ligger eiendommen på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 97 250,-
  • kr 108 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 998 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Haugesund kommune har ikke beregnet kommunale avgifter på denne eiendommen da dette er et nybygg i 2019. Eiendommen er ikke taksert mht eiendomsskatt. Kommunale avgifter vil bli beregnet når ny eier flytter inn. Det er montert vannmåler, så de kommunale avgiftene blir beregnet etter forbruk. Estimert vil en slik eiendom ha ca kr. 12 til 14 000,- i årlige kommunale avgifter.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 615 000,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.10.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00192
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse