Erslandsvegen 12, 5574 VINDAFJORD

Erslandsvegen 12

Vindafjord
Prisantydning

1 190 000,-

Visning i dag
 • BRA202㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1978
 • Omkostninger41 070,-
 • Totalpris1 231 070,-

Renoveringsobjekt med flott utsikt og usjenert beliggenhet

Visning

mandag 18 januar

17:45-18:45

Påmelding
Beskrivelse
 1. etasje: Inngang til vindfang med flislagt gulv og panel på vegger.

Gang med teppe på gulv, Jøtul vedovn og trapp opp til hovedetasjen.

Soverom med teppe og varmekabler på gulv, tapetserte vegger.

Soverom2 med teppe og varmekabler på gulv, vask med underskap og speilskap. Rommet er kun godkjent som hobbyrom på tegninger i kommunen.

Bod med betonggulv og pusset leca på vegger. Fastmonterte hyller.

Bod med betonggulv, fastmonterte hyller og mulighet for fryseboks.

Vaskerom med egen sidedørsinngang med katteluke. Varmtvannsbereder og utslagsvask. Opplegg for å ha vaskemaskin og tørketrommel. Belegg på gulv. Varmekabel på gulv.

Garasje med port og i flukt med boligen. Det er direkte inngang til boligen fra garasjen. Det er to sidevindu, innlagt belysning, ventiler og støpt gulv.

Bad med belegg og varmekabler på gulv, dusjkabinett, wc, vask med dobbelt underskap og dobbelt speilskap.

 1. Etasje: Trapp opp til gang med luke m/nedtrekkbar stige til kaldloft.

Romslig stue med vedovn, teppe på gulv, tapet/panel på vegger, skyvedør (terrassedør) og trapp ned til plen. Store vinduer mot vest og flott utsikt ut på fjorden.

Kjøkken med belegg på gulv, spiseplass, oppvaskmaskin, komfyr og micro som medfølger kjøpet. Dobbel vask nedfelt i laminatbekeplate. Fliser mellom innredningene. Skyvedør mellom kjøkken og stue.

Bad med varmekabler (virket på befaring) og belegg på gulv, badekar med dusjmulighet og mulighet for forheng, wc, vask med fem underskap, høyst sideskap og to speilskap.

Soverom med teppe på gulv, dobbelt garderobeskap og tapetserte vegger.

Dobbelt soverom med teppe på gulv, to doble garderobeskap og utgang til delvis overbygd terrasse mot vest.

Boligsalgsrapport fra takstmann er vedlagt salgsoppgaven. Huset er et renoveringsobjekt.

Det er usikkert om alle varmekabler virker. Da megler befarte eiendommen var det kun de på badet som stod på. De virket å fungere da det lyste i termostaten. Usikkert om hvitevarer fungerer. De medfølger kjøpet og det gis ingen garanti.

Offentlig vann. Septiktank. Privat vei med veirett mot dekking av 50% av vedlikeholdsutgifter. Grunneier plikter å utføre vedlikeholdet.

Detaljer
 • Boligen har entrè, gang, bad, vaskerom, 2 soverom (det ene er kun godkjent som hobbyrom), to boder og garasje i 1. etg. I 2. etg. er det gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
 • Boligsalgsrapport fra takstmann er vedlagt salgsoppgaven. Huset er et renoveringsobjekt.
 • Ersland, Skjold. Populært beliggende enebolig. Godt utbygget sykkel- og gangsti til skole, barnehage og butikker. Huset ligger med god avstand fra europavegen (ca 215 meter).
 • Når man kjører fra Skjold kjører man forbi Liasletta og tar så første avkjørsel til høyre og kjører så under europavegen og og tar til høyre. Ta så 3. avkjørsel på venstre side. Huset kommer da som første eiendom på venstre side.
Bruksareal per etasje
 1. etg: 100 kvm.
 2. etg.: 102 kvm.
Bygningsinformasjon

Leca blokker med sprekker og smuldring. Oppført i trekonstruksjon. Utvendig trekledning. Element pipe. Takrenner tilkoblet dreneringsrør. Betong takstein.

Det ene soverommet i kjelleren er i tegningen fra kommunen godkjent som hobbyrom. Bruken av det ene soverommet strider derfor mot godkjenningen fra kommunen og er ikke godkjent for varig opphold.

Primærrom
 1. etg.: Entrè, gang, bad, vaskerom og 2 soverom.
 2. etg.: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.12.1981.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik og vei.

Oppvarming

Vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Ersland, Skjold. Populært beliggende enebolig. Godt utbygget sykkel- og gangsti til skole, barnehage og butikker. Huset ligger med god avstand fra europavegen (ca 215 meter).

  Adkomst

  Når man kjører fra Skjold kjører man forbi Liasletta og tar så første avkjørsel til høyre og kjører så under europavegen og og tar til høyre. Ta så 3. avkjørsel på venstre side. Huset kommer da som første eiendom på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 29 750,-
  • kr 41 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 231 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 856,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Slamtømming faktureres fra Renovasjon HIM.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger i handelen. Det gis fra selger ingen garanti.

  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.01.20 og selgers Egenerklæring datert 18.12.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00415
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.