Esebjør 45 E, 4270 KARMØY

Esebjør 45 E

Karmøy
Prisantydning

3 900 000,-

 • BRA117㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2004
 • Omkostninger107 420,-
 • Totalpris4 007 420,-
 • Felles/mnd1 152,-

Stor og flott leilighet midt i sentrum - Garasjeplass - Heis - Flotte fellesareal!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder entrè, gang, bad/ vaskerom, to soverom hvor det ene har walk- in garderobe, gjestetoalett, kontor/ bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse fra stue. To utvendige boder ved entrè.

Leiligheten holder hovedsakelig standard fra byggeår, men kjøkkenets fronter har blitt fornyet, samt baderomsseksjon på bad og de fleste vegger er malt på nytt.

Leiligheten er meget romslig, og har en praktisk planløsning.

Stue og kjøkken er i åpen løsning, og her er det god plass til flere sittegrupper samt ønsket møblement. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er parkett på gulv og veggene er malt i en fin lys tone. Direkte utgang til terrasse fra stuen. Varmepumpe.

Begge soverommene er romslige, og har plass til dobbelseng samt nattbord. Det ene soverommet har en kjekk skyvedørsgarderobe, mens det andre har egen bod/ walk- in garderobe.

Baderommet er helfliset og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Leiligheten har også eget vaskerom, med skyvedør fra bad. Vaskerommet er innredet med en praktisk innredning, og har plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Kjekt gjestetoalett.

I tillegg har leiligheten en meget romslig innvendig bod med vindu. Denne kan også disponeres som kontor om ønskelig. Her er det innredet med skap for oppbevaring. Leiligheten har også to utvendige boder ved entrè.

Bruksareal per etasje

117 kvm

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i tredje etasje i en bygning oppført i fire etasjer + garasjeanlegg i underetasjen. Bygget er utført i betong/ stålkonstruksjon med veggflater av betong og trepanel. Takbelegg på tak med undertak og betong. Malte 2- lags vinduer i tre og aluminium. Malte balkongskyvedører i tre/ aluminium. Malt hoveddør og boddør. Renner og nedløp av metall.

Det foreligger bygningstegninger datert 09.03.2004.

Primærrom

Entrè, gang, gjestetoalett, kontor, to soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på tilbygg, annen forretningsbygning eller bygning som tjener slik. Datert 11.11.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue/ kjøkken. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har beliggenhet midt i Åkrehamn sentrum. Coop Extra, samt flere spisesteder ligger like utenfor bygget. Søndagsåpne Haugen Kolonial er i gangavstand fra leiligheten. Amfi- senteret ligger en kort spasertur unna.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til kombinert formål/ sentrumsformål. Det er planlagt nybygg av leiligheter i området vest på bygget. Se vedlagt kart.

  • kr 3 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 97 500,-
  • kr 107 420,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 007 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 152,- pr. mnd. som dekker bla. felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal og vask av fellesareal, vedlikehold heis, telefon heis, avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 12 163,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 589 742,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.02.2022, selgers Egenerklæring datert 08.02.2022 og grunnkart Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. sep. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00017
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.