Førreparken 9, 5563 TYSVÆR

Førreparken 9

Tysvær
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA51㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår2018
 • Omkostninger51 020,-
 • Totalpris1 759 249,-
 • Felles/mnd769,-

3-roms selveierleilighet i Førreparken - Påkostet utover vanlig standard - Perfekt førstegangsbolig

Beskrivelse

Leiligheten i Førreparken 9 har en ny og god standard (2018) med blant annet helsparklet tak og listefritt til taket. Badet er påkostet utover vanlig standard med flott baderomsmøbel og er tidsriktig innredet med en miks av fliser og malte vegger, og fliser på gulv. Praktisk kjøkken med innredning helt til taket og integrerte hvitevarer som platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. På vaskerommet er det fliser på gulv og stor skapinnredning til oppbevaring.

Førreparkens sentrale beliggenhet gjør at det ikke er noe mer enn 5-6 minutter kjøring til handelssentrum på Raglamyr. I Førre mot Stakkestad er det flott turterreng og flere populære turmål. Ønsker du en kort luftetur på fjellet er Helgelandsfjellet et fint alternativ.

Leiligheten inneholder: Gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom.

Utendørs: sportsbod i felles bygg. Boden er innredet med hyller for lagring.

Beskrivelse av innhold og standard:

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Badet har fliser på gulv og en miks av fliser/malte flater på vegger. Det er varmekabler i gulvet. Vaskerommet har fliser på gulv, opplegg til vaskemaskin og stor garderobeinnredning.

Balansert ventilasjonsanlegg med varme gjenvinning.

Bygningsinformasjon

Kledning av tre og flatt tak.

Primærrom

Gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.20

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på badet. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Førreparken - sentralt i Førre

  I Førre mot Stakkestad er det flott turterreng og flere populære turmål. Ønsker du en kort luftetur på fjellet er Helgelandsfjellet i Førresdalen et godt alternativ.

  Fra leiligheten er det kort vei til område med turterreng - fint til både jogging og turgåing. Her kan du ta deg en treningsøkt i "lysløypene" eller velge å "ta deg helt ut" med en lengre løpetur eller gåtur rundt Aksdalsvatnet. I samme område finner du stor kunstgressbane, idrettslag og Tysvær Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulike nivåer. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole.

  Dette er en såpass sentral beliggenhet som gjør at det ikke er noe mer enn 5-6 minutter kjøring til handelssentrum på Raglamyr.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  • 18 229,- andel fellesgjeld pr. dato 2. mar. 2021
  • 1 708 229,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 42 700,-
  • kr 51 020,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 759 249,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 769,- pr. mnd. som dekker bla. bygningsforsikring, kabel- tv og avsetning til vedlikeholdbygg.

  Kommunale utgifter

  kr 12 497,- pr. 2020. Det er 12 terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 16362172105, Dnb Nor Bank ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 02.03.2021: 3.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 77 Saldo per 02.03.2021: 295 312 Andel av saldo: 18 229 Første termin/første avdrag: 01.09.2020 ( siste termin 01.08.2027 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 16.03.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00064
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.