Fagervollvegen 18

Karmøy
Prisantydning

3 190 000,-

Solgt
 • BRA147㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2014
 • Omkostninger93 480,-
 • Totalpris3 283 480,-

Moderne funkisbolig over to plan - Carport - To bad - Barnevennlig beliggenhet

Beskrivelse

Boligen er av god standard og fremstår som velholdt.

Boligen har gjennomgående 3 stavs lys eike parkett, gipset utførelse av vegger og tak med sømløse listefrie overganger i tak for et meget moderne preg.

Kjøkkenet er i andre etasje og er praktisk innredet med i en fin og tidsriktig gråtone på kjøkkenfrontene med god benkeplass og arbeidsforhold med integrert stekeovn i arbeidshøyde. Integrert kjøleskap med (FRYS?), kjøkkenvifte, oppvaskmaskin og vask i seksjon med downlights under skapene for godt lys. Downlights i tak og utgang til terrasse over carport tilknyttet kjøkkenet.

Videre kommer man til den lyse og fine stuen. God plass til sofagruppe og andre møblementer. Nydelig smykke av en vegghengt gasspeis som er et fint design i rommet og avgir god varme og koselige stunder. Utsikt utover Karmsundet i det store vinduet som kan nytes. Stuen er utstyrt med downlights for et nydelig lysbilde.

Bad i andre etasje med fliser på vegg og gulv som inneholder toalett, dusjkabinett og vask i enkel servant.

Større bad i første etasje med fliser på vegg og gulv som inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og vask i moderne seksjon.

I første etasje er det en koselig stue med øyeblikkelig adkomst fra hovedinngangen. Her er det egen utgang til terrasse på framsiden av boligen.

Hovedsoverommet av romslig størrelse med fin skyvedørsgarderobe for oppbevaring og egen utgang til hagen på baksiden. Første etasje inneholder et soverom til av god størrelse.

Vaskerom/teknisk rom med fliser på gulv og gips overflater på vegger og tak. Her har man mulighet for å plassere vaskemaskin, samt lage noe opplegg for ytterligere oppbevaring.

Stor utvendig bod med carporten.

Detaljer

Boligen er over 2 plan og inneholder: Første etasje: Entre/gang, bad, vaskerom, stue, bod og 2 soverom. Andre etasje: Kjøkken, stue, bad, bod og soverom

Bygningsinformasjon

Bolig i rekke som er oppført i 2 etasjer med flatt tak tekket med pvc duk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i rapporten: -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Primærrom

Rekkehus Bruksareal 1. etasje: 70 kvm 2. etasje: 77 kvm Primærrom 1. etasje: 64 kvm Entre/gang, bad, vaskerom, stue, 2 soverom 2. etasje: 75 kvm Kjøkken, stue, bad, soverom Sekundærrom 1. etasje: 6 kvm Kott, bod 2. etasje: 2 kvm Kott

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.2014

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gasspeis. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til i barnevennlige og attraktive omgivelser i et nyere etablert boligområde på Torvastad. Barnehager, dagligvarebutikk, Torvastad skole, Torvastad arena, kultursenter og idrettsanlegget ligger like i nærheten av boligen. Dette er veldig moderne og flotte anlegger for sport, idrett og skole. I området er det også en fantastisk lysløype i Bjørgene.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende i kommuneplanen. Eiendommen er avsatt til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 3 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 93 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 283 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 813,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, slam, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 880 264,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 21.05.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230210
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.