Fagervollvegen 24, 4260 KARMØY

Fagervollvegen 24

Karmøy
Prisantydning

2 925 000,-

 • BRA138㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger86 945,-
 • Totalpris3 011 945,-

PÅMELDINGSVISNING 20/01! Nyere enebolig over 2 etasjer -Flott utsikt -Sommerstue -3 soverom 2 bad -Attraktiv beliggenhet

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Hall m/trapp, soverom/kontor, bad, vaskerom, 2 soverom 2. etasje: Bad, stue/kjøkken

Parker bilen i carport eller eget gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike, nyere boligen på Litlasund. Boligen fremstår som delikat, med store vindusflater, tidsriktige fargevalg, og gode planløsninger.

I første etasje befinner det seg 3 soverom, et flott fullfliset bad, vaskerom og bod. Utstrakt bruk av eikeparkett på gulv, og fliser på bad.

I overetasjen har man en stor og romslig stue, med store vindusflater og flott utsikt. Oppvarming via gasspeis. Stuen har lyse overflater og parkett på gulv. På vei til kjøkkenet passerer man etasjens andre bad. Dette er fullfliset og lekkert.

Kjøkkenet er av typen Schmidt, har pene fronter, spotter i underskap, og har god plass for oppbevaring skuffer og skap. Fra kjøkkenet kan man ta seg ut på boligens terrasse. Plassering gir svært gode solforhold.

Terrassens plassering i forhold til kjøkkenet er også meget praktisk med tanke på sommerens måltider som gjerne nytes utendørs. Flott sommerstue er bygget på deler av terrasse. Skyvedører ut mot terrasse i vest, og inngang fra stue.

Oppbevaringsmuligheter i bod like ved baderom, og utvendig sportsbod.

Gode muligheter for parkering i rommelig gårdsrom.

Detaljer
 • Nyere enebolig i rekke i populære omgivelser
 • Eneboligen ligger i ende lengst sør, og har meget gode solforhold
 • Boligen har 3 soverom, 2 fulle bad, stort kjøkken og en solrik terrasse
 • Flott hagestue
 • Lyse, tidsriktige og delikate overflater. Parkett i de fleste rom, fliser på bad
 • Gode muligheter for oppbevaring i sportsbod
 • Parkering i carport eller rommelig gårdsrom
 • Populær beliggenhet i nyetablert boligområde
 • Nærhet til barnehage, skole, idrett, turmuligheter og butikk

Velkommen på visning i Fagervollvegen 24!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 62 kvm
 2. etasje: 76 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med sarnafil og det er doble vinduer.

Primærrom
 1. etasje: Hall m/trapp, soverom/kontor, bad, vaskerom, 2 soverom
 2. etasje: Bad, stue/kjøkken
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bolig datert 17.12.2013, og tilbygg enebolig vinterstue datert 05.07.21.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Stikkledninger inn til boligen med forgrening til naboer ligger i gårdsplass til denne eiendom. Se vedlagt ledningskart.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fagervollvegen 24 ligger fint til i meget rolige og attraktive omgivelser, i et nyetablert boligområde på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

  Adkomst

  Ta av nordover like etter Karmsundbru. Følg Storasundvegen ca 3,7 km, og ta så til venstre inn på Fagervollvegen like ved Espira barnehagen. Kjør forbi barnehagen, og ta første til venstre. Følg vegen et par hundre meter og boligen kommer som nest siste bolig i rekke på venstre hånd.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 925 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 73 125,-
  • kr 86 945,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 011 945,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 930,- pr. 2020. Det er fire terminer pr. år. Avgifter varierer ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 691 729,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 14.01.22 og selgers egenerklæring datert 22.07.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00126
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.