Fagervollvegen 32 B, 4260 KARMØY

Fagervollvegen 32 B

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA97㎡
 • EierformSameie
 • Soverom4
 • Byggeår2019
 • Omkostninger17 145,-
 • Totalpris3 007 145,-

VISNING 21/10! Halvpart av tomannsbolig - Akkurat ferdig innredet! - Lave kjøpskostn.- 4 soverom, 2 bad og 2 stuer

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og vil inneholde følgende: 1. etasje: Gang, bad, soverom, stue/kjøkken. 2. etasje: Bad, soverom x3, stue.

Det første som vil ta en i mot denne boligen i Fagervollvegen 32 B, vil være en flott gang med fliser på gulv. Gjennomgående delikate fargevalg i samtlige rom. Boligen vil ha i alt 4 soverom, alle av god størrelse. Flott eikeparkett i soverom, stuer og kjøkken.

Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Store vindusflater og utgang til terrasse. Sammen gir disse løsningene en utrolig flott og luftig følelse. Virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Utgang fra stue til flott uteområde med terrasse.

Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak.

Boligen vil generelt bære et preg av at her har man brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spiker-valg.

Boligen vil ha to flotte bad, begge fullflisede med stilige fliser. Ellers har man en flott innredning.

Flott kjøkken med stilige fronter. Kjøkkenet har god plass for oppbevaring i skap og skuffer. Integrerte hvitevarer, hevet komfyr og stor platetopp.

Fasadekledning i Møre Royal uten pigment. Dette er en kledning som eldes fint, og får med tiden en patina som gir et flott uttrykk på boligen.

Boligen er også bygget med en luftet takkonstruksjon, fremfor et kompakt-tak som mange velger. Denne måten å bygge på vil være en ekstra trygghet mot lekkasjer. Selv om boligene ha mange likhetstrekk, har hver fasade sitt unike trekk. Utbygger har tenkt nøye gjennom fasadens utseende, for på best mulig måte skape et koselig og gjennomført gatetun. Boligen har balansert ventilasjon.

Boligen vil bli innredet med: - tre-stavs eikeparkett på gulv, fliser i gang og på baderom - Eiktetrinn i åpen trapp - Ikea kjøkken - Helsparklede vegger og tak - Listefrie overganger tak/vegg - Varmekabler i gang, bad, stue og kjøkken.

Detaljer
 • Halvpart av tomannsbolig i attraktive omgivelser på Torvastad!
 • Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!)
 • Boligen har gjennomgående gode kvaliteter!
 • Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Boligen har 4 soverom, 2 bad og 2 stuer.
 • Utstrakt bruk av fliser og parkett på gulv
 • Boligen er bygget med fokus på bruk av vedlikeholdsvennlige produkter. Blant annet Møre Royal kledning uten pigment.
 • Egen terrasse med pergola
 • Sportsbod og fast parkering i asfaltert gårdsrom

Velkommen på visning i Fagervollvegen 32 B!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 49 kvm
 2. etasje: 48 kvm.
Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, soverom, stue/kjøkken.
 2. etasje: Bad, soverom x3, stue.
Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger meget fint til i en nyetablert del av boligfeltet på Litlasund. Her har man gangavstand til barnehage, turområder, idrettsanlegg og nye Torvastad skole og kulturarena! Man har her også kort avstand til dagligvarebutikk, frisører, småbåthavner, og badeplasser. Boligen ligger solrikt til i Rolige omgivelser.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 8 825,-
  • kr 17 145,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 007 145,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Det er pr i dag ikke reg. kommunale avgifter. Dette vil forekomme når ny eier flytter inn. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Interiørbilder er tatt i tilsvarende/lignende bolig og er lagt med for illustrasjon.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00234
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.