Fagervollvegen 40D

Torvastad
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA68㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger64 580,-
 • Totalpris2 276 690,-
 • Felles/mnd1 941,-

Meget lekker leilighet i andre etasje - Lyst og moderne innredet- El- bil lader- Her kan en flytte rett inn!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående bra og moderne standard, og fremstår som svært innbydende.

Boligens inngangsparti er lyst og pent innredet. Her er det plass til oppbevaring av yttertøy samt skap om en ønsker. Vaskerommet ligger like ved entreen og kan også benyttes til øvrig oppbevaring.

Det finnes to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og det er både plass til dobbeltseng, godt med garderobeskap og øvrig møblement. Nåværende eier har også en praktisk kontorløsning på soverommet. På det andre soverommet er det montert en stor skyvedørsgarderobe, da rommet tidligere ble benyttet som walk- in garderobe. Begge soverommene er malt i moderne og rolige toner.

Baderommet har lekre fliser både på gulv og vegger og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjhjørne. Her er de også montert ekstra skap for oppbevaring. Varmekabler i gulv.

Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning og med utgang til terrasse. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert kjøleskap, frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Spotlights under overskap. I tillegg er det god plass til både spisebord og sofa- avdeling i rommet. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Også dette rommet er malt i moderne fargevalg. Det er parkett på alle gulv unntatt våtrom. Kjekk terrasse med plass til hagemøbler og grill.

Leiligheten disponerer 1/4 av felles utvendig sporsbod. Det er under planlegging og eventuelt skille av boden i 4 deler.

Detaljer

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder: Gang, vaskerom, to soverom, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til kjekk terrasse. Del av felles utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av leilighet oppført på andre etasje som ligger i en vertikal og horisontaldelt bygning med fire leiligheter og to etasjer. Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon av tre, utført som saltak. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert sprekkdannelser i dørterskelen på terrassedør. Det ble ikke registrert fuktighet. Det er noe rustdannelse på hengsler. - Noe malingsflass på terrassebord. - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Det ble registrert løs dørvrider til et soverom. Tre dørblader har merker/ skader rundt dørvrider etter tidligere løse vridere. - Det er skade på en flis under vegghengt toalett. - Det er ikke påvist tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales el- sjekk hvert 5 år.

Det foreligger bygningstegninger. I tegningene kan vi se at vaskerom er godkjent som bod. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Boligen fikk midlertidig brukstillatelse i 2014 og ferdigattest 2016.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 68 kvm Primærrom 1. etasje: 68 kvm Gang, vaskerom, to soverom, bad samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Boligblokk på 2 etasjer.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Gassovn i stue. Gass leveres direkte til leilighetene, og en betaler for eget bruk til leverandør.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger meget fint til i en nyetablert del av boligfeltet på Litlasund. Her har man gangavstand til barnehage, turområder, idrettsanlegg og nye Torvastad skole og kulturarena! Man har her også kort avstand til dagligvarebutikk, frisører, småbåthavner, og badeplasser. Boligen ligger solrikt til i Rolige omgivelser.

  Adkomst

  Se Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  • 22 110,- andel fellesgjeld pr. dato 9. des. 2022
  • 2 212 110,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 64 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 276 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 941,- pr. mnd. som dekker felles bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld og fellesutgifter, kollektivt tilknyttet Altibox, TV basis, PVR- tjeneste og internett.

  Kommunale utgifter

  kr 10 647,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 509 625,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Sameiet er tilknyttet Haubo.

  Montert speil i gang medfølger ikke.

  Leiligheten har el- bil lader. Circle- k tar et administrasjonsgebyr på kr. 70 pr. mnd. for å fordele riktig forbruk til riktig boks (i forhold til de andre leilighetenes ladere). I tillegg kommer faktisk forbruk. Leiligheten får regning på eget forbruk, samt administrasjonsgebyr, 2 ganger i året.

  Sameiet har egen ordning på plenklipping og dugnad av fellesområder. Se vedlagte vedtekter.

  Lampe i stue/ kjøkken på bildene vil bli erstattet med en annen på visning. Lampe på bildene medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.12.2022 og selgers Egenerklæring datert 05.12.2022 og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220018
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.