Fjellmyr terrasse 55, 5532 HAUGESUND

Fjellmyr terrasse 55

Haugesund
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA139㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1974
 • Omkostninger76 070,-
 • Totalpris2 666 070,-

Attraktivt rekkehus i øverste rekke med hybel - Gode sol- og utsiktsforhold - Rolig og barnevennlig område!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder:

Kjeller - Vindfang og gang m/trapp. Hybel: Stue/kjøkken og bad.

 1. etasje - Gang, bad, wc, vaskerom, bod og tre soverom.

 2. etasje - Stue og kjøkken.

Fjellmyr Terrasse 55 er en flott bolig i rekke, med praktfull utsikt.

Ved inngangspartiet til boligen er det i 2020 bygget en terrasse. Her er det godt med plass til en stor sittegruppe. Det er montert varmelampe på veggen. En automatisk markise som kan dekke hele terrassen, er veldig praktisk til regnfulle dager. Det er også strømuttak ute. Gode solforhold!

Hybelen og boligen deler tilkomst via vindfanget. I vindfanget er det fliser i gulvet med varmekabler. Sikringsskap med automatsikringer, byttet i 2016. Det er her to strømmålere, en til boligen og en til hybelen.

Hybel: Hybelen har en stabil leieboer som ønsker å fortsette sitt leieforhold. Leieinntekter på kr. 3700,- + strøm per mnd.

Hybelen inneholder åpen stue/kjøkken løsning, bad, vindfang og en liten sovekrok. Stuen rommer det en har behov for. Kjøkkeninnredning i god størrelse med integrert stekeovn og VVS i innredning. Frittstående kjøleskap medfølger handelen.

På badet er det fliser i gulvet med varmekabler. Fliser på vegg, dusjnisje, gulvstående toalett, downlights i taket, vask i seksjon og en smal (40cm) vaskemaskin som også medfølger handelen.

På badet er det baderomsplater på vegg, fliser i gulv. Varmekabler. Dusjnisje. Gulvstående toalett. Downlights i tak. Smal vaskemaskin (40cm). Vask i seksjon.

Bolig: I gangen er det fliser med varmekabler i gulv. Oppheng til yttertøy.

 1. etasje: En bod i god størrelse.

Sov 1/disp (ikke godkjent) med panel og tapet på vegg. Tak-ess i tak og laminat i gulv. Et rom i god størrelse.

Vaskerom i enkel standard med fliser i gulvet. Utslagsvask. Det er opplegg til vaskemaskin. Terrassedør som leder ut til baksiden av boligen.

Flott bad renovert i 2016. Helfliset med varmekabler i gulv. En nedsenket dusjnisje, vegghengt toalett, vask i seksjon og et skap til oppbevaring. Downlights i taket.

Soverom 2 med plassbygd garderobeskap. Parkett i gulvet og malte vegger. Her er det nye vinduer montert rundt 2015.

Soverom 3 er i god størrelse med parkett i gulv.

Det er parkett i hele overetasjen. Åpen stue- kjøkkenløsning.

På kjøkkenet er det en flott kjøkkeninnredning fra Ikea med svarte fronter. Godt med oppbevaringsplass her. Det er lagt marmor fliser over benkeplaten, noe som gir kjøkkenet det lille ekstra. Integrerte hvitevarer, deriblant fryser, kjøleskap, stekeovn, stekeplate og oppvaskmaskin. Det er også VVS i innredningen.

Tilkomst til kryploft med gode lagringsmuligheter fra stue/kjøkken.

En stor og lys stue med store vindusflater. Her er det mye naturlig lysinnslipp og en fantastisk utsikt ut over hele byen. Det er lagt opp Altibox til boligen. Ny terrassedør fra 2020, tapet på vegger og tak-ess i taket.

Nede på flaten er det en parkering (55H) som tilhører hybelen, konferer megler. Parkering utenfor boligen (på felles parkplass) med nummerert parkeringsplass tilhørende boligen.

Det er et generelt stille å rolig nabolag. Ingen gjennomgangstrafikk, hyggelige naboer og en super beliggenhet.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 34m2. 1. etasje - 58m2. 2. etasje - 47m2.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur i betong. Takrenner i plast tilkoblet dreneringsrør. På taket er det stålplater med takstein mønster.

Primærrom

Kjeller - Vindfang og gang m/ trapp. Hybel: Stue/kjøkken og bad.

 1. etasje - Gang, hobbyrom, bad, wc, vaskerom og 2 soverom.

 2. etasje - Stue/kjøkken.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, gang og bad 1. etasje, samt badet i 2. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig område. Fjellstemmen Barnehage like nedenfor boligen, kort og trafikkvennlig skolevei til Rossabø skole. Flott turområder like ved. Boligen ligger med kort vei til både sentrum og Raglamyr med alle fasiliteter, matbutikker som Kiwi og Spar like ved.

  Meget flott utsikt over Haugesund, samt havet i vest. Vestvendt beliggenhet og meget solrikt. Lett atkomst.

  Adkomst

  Om en åpner annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 64 750,-
  • kr 76 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 666 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 131,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 539 309,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Se standard tekst eller konferer megler. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.11.2020 og selgers Egenerklæring datert 28.10.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00378
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse