Fjellvegen 23

Haugesund
Prisantydning

1 088 000,-

Solgt
 • BRA93㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1990
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 174 888,-
 • Felles/mnd5 505,-

DEBO - Flott 3-roms endeleilighet i 2.etg - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til Fjellvegen 23G, en lys og trivelig leilighet. Leiligheten fremstår som meget velholdt, men alder tilsier allikevel at noen rom er i sluttfasen på forventet levetid.

Vindfang med sikringsskap. Romslig gang med skyvedørsgarderobe.

To soverom i boligen, begge med garderobeskap. Hovedsoverom i veldig god størrelse. Gjestesoverom med teppe i gulv og tilkomst til kyploft.

Bad med belegg i gulv og tapet på vegg. Det er varmekabler. Dusjkabinett, gulvstående toalett, vask, opplegg til vaskemaskin og hyller.

Stor stue med utgang til vestvendt balkong. Da dette er en ende-leilighet er det ekstra vinduer, som sørger for en lys og trivelig tilværelse. Det er pipeløp i stuen og dermed mulighet for vedovn. Parkett i gulv og tapet på vegg. Skyvedør til kjøkken.

Kjøkken med parkett. Tapet på vegg. Fornyet frontene på innredningen og benkeplate i 2016. Frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Disse medfølger, men det gis av selger ingen garanti. Fliser over benkeplate. Matbod med hyller tilstøter kjøkken.

Bod med vvs 200L og hyller til lagring.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, entré, kjøkken, stue, to soverom, bad og to boder.

Bygningsinformasjon

Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:

Store eller alvorlige avvik - TG3: Våtrom - sluk, membran og tettesjikt - bad.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - taktekking Utvendig - balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - radon Våtrom - overflater vegger og himling - bad våtrom - sanitærutstyr og innredning - bad Tekniske installasjoner - elektrisk anlegg

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Utvendig - nedløp og beslag Utvendig - veggkonstruksjon Utvendig - vinduer våtrom - overflater gulv - bad kjøkken - overflater og innredning - kjøkken Tekniske installasjoner - vannledninger Tekniske installasjoner - avløpsrør

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.04.1991. Følgende arbeider er påkrevd ferdigstilt før ferdigattest utleveres; 1.Brannslukningsutstyr som kan benyttes i alle rom monteres i hver leilighet. 2.Manglende sanitær utstyr og kjøkken utstyres monteres. 3.Røykvarslere monteres straks der hvor disse mangler. 4.Takvann tilkobles. 5.Treverk som kommer i kontakt med terreng utvendig utbedres.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipeløp i boligen og dermed mulig å sette inn vedfyr.

 • Beliggenhet

  Borettslaget ligger vest for Vardafjell sykehjem i rolige omgivelser. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Kjør Stavangergata østover fra Karmsundgata vis-a-vis Haugesund Sjukehus. Eiendommen ligger på vestsiden av Vardafjell sykehjem - avkjørsel fra Fjellvegen, den samme som sykehjemmet, men kjør vestover på sørsiden av sykehjemmet fram til eiendommen.

  • kr 1 088 000,- (Prisantydning)
  • 79 928,- andel fellesgjeld pr. dato 14. mar. 2023
  • 1 167 928,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 174 888,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 505,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og Tv/bredbånd (grunnpakke TV og internett via Get/Telia).

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Møblement tilstede på visning kan medfølge handelen etter nærmere avtale. Spesialsydde gardiner kan medfølge handelen etter nærmere avtale.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 14.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230111
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.