Fjellvegen 26, 5563 TYSVÆR

Fjellvegen 26

Tysvær
Prisantydning

2 790 000,-

Solgt
 • BRA163㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1972
 • Omkostninger79 820,-
 • Totalpris2 869 820,-

Velholdt enebolig - Topp solforhold og betydelig oppgraderte uteområder - Nye vinduer/dører i 2015

Beskrivelse

Fjellvegen 26 ligger høyt i terrenget med svært gode solforhold. Eiendommen er lettstelt og eiendommen er godt holdt ved like av sine eiere. Det er satt inn nye vinduer og dører (2015-2016). I 2013 ble det byttet el-tavle og taket ble tekket på nytt i 1989. Det er gjort store oppgradering utvendig med blant annet ny terrasse i 2009. Innvendig fremstår huset i innflytningsklar stand og klar for nye eiere.

Populær beliggenhet i Førre med kort vei til Førre skole, turmuligheter på Helgelandsfjellet like ved og kort vei til Frakkagjerd med dagligvarebutikk, ungdomsskole og aktivitetstilbud.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, soverom, toalett og vaskerom. Garasje og 3 boder.

 2. Etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Kjøkkenet har plass til spisebord. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger.

Stuen har nyere vedovn. Utgang til terrasse bygget i 2009.

Badet har belegg på gulv og plater på vegger.Dusjkabinett.

Hovedsoverommet har utgang til balkong.

Innergang og yttergang har fliser på gulv.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 78 kvm Hovedetasje: 85 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Grunnmur av betong. Panner på tak.

Primærrom

Underetasje: Gang med trapp, vaskerom, toalett, og soverom Hovedetasje: Gang med trapp, stue, kjøkken, bad og 2 stk. soverom

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 30.09.1972. Med følgenede merknader: 1. Innvendig puss på vegger i rom nr.25, 31, 27, 26 og 28. 2. Montering av ventiler av tetting rundt vinduer i kjeller. 3. Utvendig pussing av kjellermurene over terreng. 4. Fylling inntil murene. NB! Terrenget på oppsiden skal planeres med fall ifra huset. Det må fylles ein god del masse inntil murene i vestre ende av huset. 5. Det skal opparbeides snu- og parkeringsplass for min 1 bil på egen tomt.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Førre terrasse.

  Rett i nærheten og med trygg vei bort har du Førre skole. Her er det kunstgressbane og ballbinge. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad.

  Kort vei også til ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av.

  Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også Apotek.

  Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 68 750,-
  • kr 79 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 869 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 161,- pr. 2021. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 314 435,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Robotklipper følger med salget vederlagsfritt.

  Hvitevarer som medfølger: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04. 03.21 og selgers Egenerklæring datert 24.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00279
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.