Fjellvegen 33, 5532 HAUGESUND

Fjellvegen 33

Haugesund
Prisantydning

1 490 000,-

 • BRA63㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1969
 • Omkostninger18 677,-
 • Totalpris1 606 251,-
 • Felles/mnd2 950,-

Haugesund - Moderne og fin 2-roms leilighet i høyblokken - 12.etasje med fantastisk utsikt - Heis!

Visning

mandag 23 mai

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Leiligheten ligger i 12.etasje og inneholder Gang, entré, kjøkken, stue, bad, soverom og garderoberom.

Det kommer i tillegg 1 bod i felles bodanlegg.

Velkommen til Fjellvegen 33, en praktisk og oppusset 2-roms leilighet i 12.etasje i høyblokkene. Her har man nærhet til det meste! Leiligheten er gjennomgående pent innredet, og fremstår som moderne og tidsriktig.

Gang med skohylle montert på vegg. Knagger til jakker. Gangen fører en inn til leilighetens kjøkken, hvor man finner et praktisk og flott Ikea kjøkken, med lyse overflater. Kjøkkenet kan skilte med mye skapplass Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. God plass på kjøkkenet til spisebord.

Flott bad i god størrelse. Belegg i gulv og våtromsplater på vegg. Det er varmekabler i gulvet. Gulvstående toalett, dusjkabinett, hylle montert i vegg og vask i seksjon. Opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger handelen.

Stuen er stor og romslig, med store vindusflater ut mot Borettslagets hage, og utover Haugesund. Man har her også utgang til egen overbygget terrasse. Stuen er lys og pen, og har godt med naturlig lys fra store vindusflater mot utsikten i Vest.

Stort og godt soverom like innenfor stue. Her har man hverdagsluksus med eget walk-in-closet, samt garderobeskap! Soverommet er stilfullt og malt med kalkmaling på vegg.

Stor bod i kjeller, nr.1205. Diverse møbler kan medfølge handelen etter nærmere avtale.

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

Branntekniske forhold - TG3: Bygg med krav til røykvarsler og brannslukker. Det ble i 2010 krav til at røykvarslere skal være tilkoblet strømnett og ha batteri. Det er derfor TG3 på de fleste bygg.

Primærrom

Gang, kjøkken, stue, bad, soverom og entré.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. vesentlig endring/rep av boligblokk datert 17.02.04.

Det foreligger også ferdigattest vedr. rehabilitering av fasader datert 22.01.2008.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget flott og sentralt beliggenhet med kort avstand til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur til Haugesund sentrum, med butikker, barnehager og skoler. Flotte turområder like i ved borettslagets eiendom. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og storslått utsikt. Leiligheten ligger vestvendt og solrikt til.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  • 97 574,- andel fellesgjeld pr. dato 3. mai 2022
  • 1 587 574,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 6 000,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett Haubo 3 823,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Forkjøpsrettsgebyr Bate 7 644,-
  • kr 18 677,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 606 251,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 950,- Vaktmester, renovasjon, utvendig vedlikehold, TV og internett, renter & avdrag på fellesgjeld og bygningsforsikring.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 382 559,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Alle hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager.

  Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Borettslaget har ett lån i DNB på kr. 13 060 000,- per 20.04.2020. Rentesats 1,99%. Løpetid 16 år og 7 måneder fra 30.07.2020.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.05.22 og selgers Egenerklæring datert 26.04.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-22-00117
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.