Fjellvegen 4 B, 5563 TYSVÆR

Fjellvegen 4 B

Tysvær
Prisantydning

1 950 000,-

 • BRA84㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1989
 • Omkostninger57 007,-
 • Totalpris2 007 007,-
 • Felles/mnd280,-

3-roms leilighet med stort kjøkken (2016) og romslig stue - Terrasse med gode solforhold

Beskrivelse

Leiligheten i Fjellvegen 4 B har en god planløsning og inneholder blant annet 2 soverom og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet (2016) er av god størrelse med barløsning og integrerte hvitevarer. Stuen er enkel å møblere og det er god plass til både sofagruppe og spisebord. Utenfor er det en stor og god terrasse med gode solforhold.

Gangavstand til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg og stor flerbrukshall. Ønsker du deg en fjelltur er det kort avstand til Helgelandsfjellet med herlig utsikt.

Innhold: Gang, bod, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Utvendig bod.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har god plass til både spisestue og sittegruppe.

Kjøkkenet (2016) har følgende integrerte hvitevarer: micro-ovn, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Stort bad som også fungerer som vaskerom. Opplegg til vaskemaskin. Stor baderomsinnredning. Dusjkabinett.

Begge soverommene har skyvedørsgarderobe.

 • Varmepumpe (2016)
 • 2 nye vinduer vindu på hovedsoverom (2020)
 • Altibox fra Haugaland kraft
Bygningsinformasjon

Korsdelt firemannsbolig.

Det finnes ikke brukstillatelse eller ferdigattest, men leiligheten er registrert «tatt i bruk» i matrikkelen 01.12.1989.

Primærrom
 1. etasje: Entre, stue/kjøkken, bad og soverom x 2 stk
Ferdigattest

Kommunen opplyser at det finnes ikke brukstillatelse eller ferdigattest, men leiligheten er registrert «tatt i bruk» i matrikkelen 01.12.1989.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe (2016) er hovedkilde for oppvarming. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Førre

  Kort og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av.

  Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd.

  Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også Apotek. Videre er det gangavstand til Spar, legesenter og tannlege.

  Det er gode solforhold på terrassen i forkant av boligen. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 48 750,-
  • kr 57 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 007 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 280,- pr. mnd i felles bygningsforsikring. Dette betales årlig med kr 3350,75 ,- pr. seksjon.

  Kommunale utgifter

  kr 10 521,- pr. 2019. Avgifter faktureres månedlig og varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 431 871,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Tv-benk og hyller i stue medfølger ikke i handelen

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert og selgers 25.10.20 Egenerklæring datert 22.10.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00368
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse