Fjellvegen 47, 5563 TYSVÆR

Fjellvegen 47

Tysvær
Prisantydning

2 890 000,-

 • BRA220㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1974
 • Omkostninger83 320,-
 • Totalpris2 973 320,-

Enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet og kveldssol - Innholdsrik bolig

Beskrivelse

Denne eneboligen har vakker utsikt utover landskapet i Førre. Solforholdene er ypperlige og du har solen helt til den går ned. Boligen er innholdsrik og inneholder blant annet underetasje (brukt som hybel - ikke godkjent) med stue, kjøkken og soverom. Hovedetasjen har 3 soverom og stor stue med nydelig utsikt og utgang til terrasse og hage. Loftet har gang brukt som loftstue i tillegg til 2 soverom(ikke omsøkt godkjent). Populær og ettertraktet beliggenhet i Førre Terrasse med kort vei til Førre skole og turmuligheter i direkte forbindelse med boligfeltet.

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: Vindfang, gang, hovedsoverom, soverom, soverom, stue, kjøkken, bad og toalett.

Loftsetasje: Gang og 2 soverom.

Underetasje: Stue, kjøkken, gang, soverom og bad.

Utendørs: garasje og hagestue. Terrasse og plen med ypperlige solforhold.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrassen som har fri utsikt utover det vakre landskapet i Førre. Her er det sol til langt på kveld. Gangen i loftsetasjen brukes som loftstue i tillegg til at det er kjellerstue nede med kjøkken. Underetasjen er brukt som hybel.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har barløsning med plass til 4 personer.

Hovedbadet er utstyrt med belegg på gulv, baderomsplater på vegger, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Stor baderomsinnredning.

Badet nede har belegg på gulv. Dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

Generell informasjon om boligen:

 • Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.
 • Altibox brannalarm som går direkte til brannvesenet, i tillegg til vanlig alarm.
 • Tekniske oppgraderinger utvendig: en del nye vinduer i hovedetasje.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 86 kvm Hovedetasje: 112 kvm Loft: 22 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Grunnmur av betong.

Primærrom

Kjeller: kjøkken, gang, bad, soverom og stue. Hovedetasje: vindfang, gang, kjøkken, stue, toalettrom, bad og 3 soverom. Loft: gang og 2 soverom.

På originale bygningstegninger er både kjeller og loft uinnredet. Innredning er gjort etter byggeår og er ikke omsøkt godkjent som rom for varig opphold.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.04.74. Med følgende gjenstående arbeid: 1. Pussing av gulv og murvegger i kjeller. 2. Montering av ventiler i kjeller og garasje, og tetting rundt glas i kjeller. 3. Pussing av ca 2/3 av kjellermurene utvendig. 4. Støping av inngangstrapp og utv.kjellertrapp. 5. Noe fylling inntil murene og for terrassen. 6. Opparbeiding av snu. parkeringsplass. 7. takvannet skal tilkoples overvannsledning og drenskummen skal fornyes med lokk. 8. Steinmasser som er plassert på oppsiden av veien må fjernes. Frist for utbedring utløp 01.05.1975

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Hybel er ikke godkjent innredet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På toppen av Førre terrasse.

  Rett i nærheten og med trygg vei bort har du Førre skole. Her er det kunstgressbane og ballbinge. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad.

  Kort vei også til ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av.

  Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også Apotek.

  På terrassen har du sol helt til den går ned bak fjellene.

  Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 72 250,-
  • kr 83 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 973 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 422,- pr. 2019. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 659 298,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Dobbelt kjøl/frys og vaskemaskin i 1. etasje medfølger ikke.

  Kjøleskap og vaskemaskin i leiligheten medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.06.20 og selgers Egenerklæring datert 14.05.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00167
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.