Fjellvegen 47, 5563 TYSVÆR

Fjellvegen 47

Tysvær
Prisantydning

3 090 000,-

 • BRA220㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1974
 • Omkostninger88 320,-
 • Totalpris3 178 320,-

Enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet og kveldssol - Innholdsrik bolig

Beskrivelse

Denne eneboligen har vakker utsikt utover landskapet i Førre. Solforholdene er ypperlige og du har solen helt til den går ned. Boligen er innholdsrik og inneholder blant annet underetasje (brukt som hybel - ikke godkjent) med stue, kjøkken og soverom. Hovedetasjen har 3 soverom og stor stue med nydelig utsikt og utgang til terrasse og hage. Loftet har gang brukt som loftstue i tillegg til 2 soverom(ikke omsøkt godkjent). Populær og ettertraktet beliggenhet i Førre Terrasse med kort vei til Førre skole og turmuligheter i direkte forbindelse med boligfeltet.

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: Vindfang, gang, hovedsoverom, soverom, soverom, stue, kjøkken, bad og toalett.

Loftsetasje: Gang og 2 soverom.

Underetasje: Stue, kjøkken, gang, soverom og bad.

Utendørs: garasje og hagestue. Terrasse og plen med ypperlige solforhold.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrassen som har fri utsikt utover det vakre landskapet i Førre. Her er det sol til langt på kveld. Gangen i loftsetasjen brukes som loftstue i tillegg til at det er kjellerstue nede med kjøkken. Underetasjen er brukt som hybel.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har barløsning med plass til 4 personer.

Hovedbadet er utstyrt med belegg på gulv, baderomsplater på vegger, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Stor baderomsinnredning.

Badet nede har belegg på gulv. Dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

Generell informasjon om boligen:

 • Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.
 • Altibox brannalarm som går direkte til brannvesenet, i tillegg til vanlig alarm.
 • Tekniske oppgraderinger utvendig: en del nye vinduer i hovedetasje.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 86 kvm Hovedetasje: 112 kvm Loft: 22 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Grunnmur av betong.

Primærrom

Kjeller: kjøkken, gang, bad, soverom og stue. Hovedetasje: vindfang, gang, kjøkken, stue, toalettrom, bad og 3 soverom. Loft: gang og 2 soverom.

På originale bygningstegninger er både kjeller og loft uinnredet. Innredning er gjort etter byggeår og er ikke omsøkt godkjent som rom for varig opphold.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.04.74. Med følgende gjenstående arbeid: 1. Pussing av gulv og murvegger i kjeller. 2. Montering av ventiler i kjeller og garasje, og tetting rundt glas i kjeller. 3. Pussing av ca 2/3 av kjellermurene utvendig. 4. Støping av inngangstrapp og utv.kjellertrapp. 5. Noe fylling inntil murene og for terrassen. 6. Opparbeiding av snu. parkeringsplass. 7. takvannet skal tilkoples overvannsledning og drenskummen skal fornyes med lokk. 8. Steinmasser som er plassert på oppsiden av veien må fjernes. Frist for utbedring utløp 01.05.1975

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Hybel er ikke godkjent innredet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På toppen av Førre terrasse.

  Rett i nærheten og med trygg vei bort har du Førre skole. Her er det kunstgressbane og ballbinge. Fra boligen er det kort vei til Helgelandsfjellet, en kort fjelltur som gir deg flott utsikt utover Førre og Frakkagjerd. Ellers er det flere gode turdestinasjoner i Førre med blant annet Valhest på Stakkestad.

  Kort vei også til ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av.

  Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også Apotek.

  På terrassen har du sol helt til den går ned bak fjellene.

  Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 77 250,-
  • kr 88 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 178 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 422,- pr. 2019. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 659 298,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Dobbelt kjøl/frys og vaskemaskin i 1. etasje medfølger ikke.

  Kjøleskap og vaskemaskin i leiligheten medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.06.20 og selgers Egenerklæring datert 14.05.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 18. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00167
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse