Fjordingvegen 41, 5517 HAUGESUND

Fjordingvegen 41

Haugesund
Prisantydning

2 690 000,-

 • BRA131㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1993
 • Omkostninger78 320,-
 • Totalpris2 768 320,-

Nordre bydel - familievennlig enebolig i rolig område

Beskrivelse

Romslig utvendig bod på hele ca. 18 kvm. på bakkenivå med betonggulv og gjennomgang til hage. Vannkrane, innlagt belysning og monterte stikkontakter.

Tak over inngangsparti og støpt plate foran inngangsdøra. Inngang til gang med laminatgulv og trapp opp til loftsetasje.

Bad med wc, dusjkabinett, baderomsinnredning med to speilskap, underskap og skuffer. Fliser og varmekabler på gulv og våtromstapet på vegger.

Vaskerom med belegg på gulv, strie på vegger og dobbelt garderobeskap. Varmtvannsbereder er plassert her.

Glassdør fra gangen og inn til stue med eikeparkett på gulv, plissè gardiner i de store vinduene, varmepumpe, peis med innsats og utgang til stor vestvendt terrasse og hage. På terrassen har man overbygget og delvis innebygget hagestue (ikke godkjent) med 3 tette vegger og med vinduer.

Stua var tidligere større og det er satt opp lettvegg for å skille av et soverom (slik det var da huset ble bygget). Soverommet har eikeparkett, malte vegger og plissègardiner i vindu.

Skyvedør fra stua til kjøkken med laminatgulv og tapetserte vegger. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, int. komfyr med keramisk koketopp, dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate, fliser mellom innredningene og kjøleskap som medfølger kjøpet (ikke integrert, men passer perfekt).

Loft: Trapp opp til loftstetasje og gang med teppe på gulv og malte vegger. Det er 3 soverom oppe. Tidligere var det stor loftstue og to soverom, men nå er det laget et ekstra soverom. Alle soverommene har teppe på gulv. To av soverommene er nymalt i moderne farge. Plissè gardiner i de to endesoverommene. Det ene store soverommet har en svært romslig skyvedørsgardrobe som er ekstra dyp.

Bad med belegg på gulv, tapetserte vegger, badekar med dusjmulighet, wc, stor baderomsinnredning med mange underskap, høyt sideskap og speilskap.

Det er integrerte rør for sentralstøvsuger i huset, men mangler motor.

Detaljer
 • Eiendommen ligger i nordre bydel, like ved Ridesenteret. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage like ved eiendommen og kort vei til skole og butikk. flotte turområder i skog og mark like ved.
 • Boligen har en utvendig bod på hele 18 kvm. og en 1. etasje med gang, bad med fliser og varmekabler på gulv, vaskerom, stue med peis og utgang terrasse og hagestue (ikke godkjent), soverom (kan lett åpnes til større stue) og kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer. På loft er det 3 soverom hvorav ett har stor og dyp skyvedørsgarderobe og et bad med wc, badekar m/dusjmulighet og stor baderomsinnredning.
 • Lettstelt eiendom med gruset innkjørsel og flat plen. Lun usjenert hage med stor terrasse og hagestue. Nabotomta er regulert til lekeplass.
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 85 kvm Loft: 46 kvm.
Bygningsinformasjon

Ringmur. Utvendig trekledning. Betong takstein. Utebod ble søkt godkjent som tilbygg i 1998.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom. Loft: Gang, bad og 3 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.10.1993. Følgende arbeider ble påpekt at skulle gjøres før ferdigattest kunne gis: - Friskluftspalte i dør til wc/bad og vaskerom i 1. etg. og dør til bad/wc loft. - Durvoventil til kloakklufting på loft.

Megler har spurt eier om dette er utført, men det visste ikke eier. Derfor fikk megler takstmannen til å kontrollere dette. Takstmannen sier at det er tilluft på hovedbad 1 etg, mens vaskerom og bad loft mangler tilluft. Takstmannen kunne ikke se noen durvoventil, men sier at det er mulig kloakken er luftet i takventil som er synlig fra utsiden.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peis med innsats for vedfyring. Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i nordre bydel, like ved Ridesenteret. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage like ved eiendommen og kort vei til skole og butikk. flotte turområder i skog og mark like ved.

  Adkomst

  Man kjører Austrheimsvegen og tar inn Grutle. Følg så videre inn i Stallvegen og når man har passert ridebanen tar man inn til venstre ved barnehagen. Ta så til høyre inn Fjordingvegen og man får huset som nummer 2 på høyre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 78 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 768 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 421,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 618 572,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Hagestuen på terrassen er ikke søkt godkjent.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.10.20 og selgers Egenerklæring datert 02.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 23. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00344
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse