Fjordingvegen 41, 5517 HAUGESUND

Fjordingvegen 41

Haugesund
Prisantydning

2 640 000,-

 • BRA131㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1993
 • Omkostninger77 070,-
 • Totalpris2 717 070,-

Nordre bydel - familievennlig enebolig i rolig område

Beskrivelse

Romslig utvendig bod på hele ca. 18 kvm. på bakkenivå med betonggulv og gjennomgang til hage. Vannkrane, innlagt belysning og monterte stikkontakter.

Tak over inngangsparti og støpt plate foran inngangsdøra. Inngang til gang med laminatgulv og trapp opp til loftsetasje.

Bad med wc, dusjkabinett, baderomsinnredning med to speilskap, underskap og skuffer. Fliser og varmekabler på gulv og våtromstapet på vegger.

Vaskerom med belegg på gulv, strie på vegger og dobbelt garderobeskap. Varmtvannsbereder er plassert her.

Glassdør fra gangen og inn til stue med eikeparkett på gulv, plissè gardiner i de store vinduene, varmepumpe, peis med innsats og utgang til stor vestvendt terrasse og hage. På terrassen har man overbygget og delvis innebygget hagestue (ikke godkjent) med 3 tette vegger og med vinduer.

Stua var tidligere større og det er satt opp lettvegg for å skille av et soverom (slik det var da huset ble bygget). Soverommet har eikeparkett, malte vegger og plissègardiner i vindu.

Skyvedør fra stua til kjøkken med laminatgulv og tapetserte vegger. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, int. komfyr med keramisk koketopp, dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate, fliser mellom innredningene og kjøleskap som medfølger kjøpet (ikke integrert, men passer perfekt).

Loft: Trapp opp til loftstetasje og gang med teppe på gulv og malte vegger. Det er 3 soverom oppe. Tidligere var det stor loftstue og to soverom, men nå er det laget et ekstra soverom. Alle soverommene har teppe på gulv. To av soverommene er nymalt i moderne farge. Plissè gardiner i de to endesoverommene. Det ene store soverommet har en svært romslig skyvedørsgardrobe som er ekstra dyp.

Bad med belegg på gulv, tapetserte vegger, badekar med dusjmulighet, wc, stor baderomsinnredning med mange underskap, høyt sideskap og speilskap.

Det er integrerte rør for sentralstøvsuger i huset, men mangler motor.

Detaljer
 • Eiendommen ligger i nordre bydel, like ved Ridesenteret. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage like ved eiendommen og kort vei til skole og butikk. flotte turområder i skog og mark like ved.
 • Boligen har en utvendig bod på hele 18 kvm. og en 1. etasje med gang, bad med fliser og varmekabler på gulv, vaskerom, stue med peis og utgang terrasse og hagestue (ikke godkjent), soverom (kan lett åpnes til større stue) og kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer. På loft er det 3 soverom hvorav ett har stor og dyp skyvedørsgarderobe og et bad med wc, badekar m/dusjmulighet og stor baderomsinnredning.
 • Lettstelt eiendom med gruset innkjørsel og flat plen. Lun usjenert hage med stor terrasse og hagestue. Nabotomta er regulert til lekeplass.
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 85 kvm Loft: 46 kvm.
Bygningsinformasjon

Ringmur. Utvendig trekledning. Betong takstein. Utebod ble søkt godkjent som tilbygg i 1998.

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom. Loft: Gang, bad og 3 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.10.1993. Følgende arbeider ble påpekt at skulle gjøres før ferdigattest kunne gis: - Friskluftspalte i dør til wc/bad og vaskerom i 1. etg. og dør til bad/wc loft. - Durvoventil til kloakklufting på loft.

Megler har spurt eier om dette er utført, men det visste ikke eier. Derfor fikk megler takstmannen til å kontrollere dette. Takstmannen sier at det er tilluft på hovedbad 1 etg, mens vaskerom og bad loft mangler tilluft. Takstmannen kunne ikke se noen durvoventil, men sier at det er mulig kloakken er luftet i takventil som er synlig fra utsiden.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peis med innsats for vedfyring. Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i nordre bydel, like ved Ridesenteret. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage like ved eiendommen og kort vei til skole og butikk. flotte turområder i skog og mark like ved.

  Adkomst

  Man kjører Austrheimsvegen og tar inn Grutle. Følg så videre inn i Stallvegen og når man har passert ridebanen tar man inn til venstre ved barnehagen. Ta så til høyre inn Fjordingvegen og man får huset som nummer 2 på høyre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 640 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 66 000,-
  • kr 77 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 717 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 421,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 618 572,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Hagestuen på terrassen er ikke søkt godkjent.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.10.20 og selgers Egenerklæring datert 02.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00344
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.