Flathauggata 57

Haugesund
Prisantydning

2 290 000,-

Solgt
 • BRA69㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger69 000,-
 • Totalpris2 359 000,-
 • Felles/mnd4 561,-

Flott leilighet med utsikt til Karmsundet og garasje

Beskrivelse
 • Lameller i vindu og panelovn i stua.
 • Det er uttak for både strøm og gass på terrassen.
 • Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
 • Gass. (Det er ikke installasjoner med gass i leilgheten, men skap står klart på balkong).
Detaljer

Leilighet med 2 soverom på bakkeplan med tilhørende bod og parkering i lukket garasje anlegg.

Støpt plate og tett tak foran inngangsdøra. Dett er også en terrasse mot øst for morgensola.

Inngang til gang med eikeparkett på gulv, panelovn og garderobe.

Enkelt soverom med eikeparkett på gulv, enkeltseng og dobbelt garderobeskap.

Dobbelt soverom med eikeparkett, dobbelt garderobeskap, dobbeltseng, nattbord og kommode.

Bod med belegg på gulv, sluk, varmtvannsbereder, hyller og sikringsskap.

Flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjnisje, wc, baderomsinnredning med tre underskuffer, høyt sideskap, stort speil med lys, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel, men kun vaskemaskin medfølger kjøpet.

Dør fra gangen og inn til stue/kjøkken med delvis åpen løsning, men avskilt med skillevegg. Stua har flott utsikt ut til Vibrandsøy og Karmsundet. Kjøkkenet har laminatbenkeplate med fliser over benkekplata samt skap både over og under benkeplata. Det er utgang via doble dører til en romslig vestvendt terrasse med støpt plate på bakken, rekkverk i glass og tett tak over. Flott utsikt!

Ekstra: 2 parkeringsplasser i ut.etg. Tilhørende bod bak den ene parkeringsplassen. Boda har asfaltert dekke, gitter rundt, innlagt stikontakter og belysning. Nabo har innstallert El- bil lader på sin plass så det er mulig å få til. Felles sykkelbod og felles renovasjonsrom.

Bygningsinformasjon

Etasjeskiller er av betongdekke. Terrasse/balkong på bakkenivå med betong dekke. Rekkverk i glass og stål. Fasade i treverk, fasadeplater og betong.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer det ingen TG3 avvik.

Følgende konstruksjoner er ikke undersøkt: - Våtrom > Etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom.

Følgende TG2 avvik som kan kreve tiltak fremkommer: Våtrom > Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > Etasje > Bad > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggende på Hasseløy i idylliske og sentrumsnære omgivelser. Her har man kort gangavstand til sentrum med alle sine sentrumstilbud og servicefunksjoner. Hasseløy har barnehage, stor lekeplass og fotballøkke med gressmatte. Hauge skole med barne- og ungdomstrinn ligger vel 1 km i fra Flathauggata.

  Adkomst

  Kjør over broen til Hasseløy og ta Hasselgata til høyre inn i Grannesgata. Følg helt til endes og rundt til venstre inn i Flathauggata. Leiligheten ligger da første etasjen i det andre bygget på venstre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 69 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 359 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 4 561,- Forsikring, Telia TV og Internett, strøm i fellesarealer, serviceavtale på heis, andel av tilbakebetaling infrastruktur Elbillading og avsetning til vedlikehold. Nylig er fellesutgifter økt midlertidig for å spare opp til maling av utvendig fasade innen et par år. Det er ventet at fellesutgifter vil falle igjen når dette er utført i følge selger.

  Kommunale utgifter

  kr 10 610,- pr. 2023. Avløp kr. 2 046,- Eiendomsskatt kr. 3 376,- Vann kr. 1777,- Renovasjon HIM kr. 3411,-

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Parkeringsplass1: Venstre side ut av trappegangen med heisen. Plass helt innerst mot port. Parkeringsplass2: Høyre side ut av trappegang og 3. innerst ved søyle. Tilhørende bod bak søyla. Boda har asfaltert dekke, gitter rundt, innlagt stikontakter og belysning. Nabo har innstallert El- bil lader på sin plass så det er mulig å få til.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Vedtekter i sameiet, Takstrapport datert 04.04.2024 og selgers Egenerklæring datert 19.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.