Flotmyrgata 117, 5527 HAUGESUND

Flotmyrgata 117

Haugesund
Prisantydning

3 990 000,-

 • BRA183㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1916
 • Omkostninger111 007,-
 • Totalpris4 101 007,-

Visning v/påmelding - Ærverdig sentrumsvilla med usjenert og solrik hage - Nytt bad 2017 - God romfølelse

Beskrivelse

Dette er en ærverdig enebolig med sentral beliggenhet. Spennende eiendom med usjenert bakhage, gressplen, frukttrær, uthus og flere solrike uteområder. Takket være taket har boligen to etasjer med svært god romfølelse i tillegg til loftsetasjen. Det flotte hovedbadet ble oppusset av firma i 2017 og det er rør-i-rør opplegg i hele huset. Ved kjøkkenet er det spisestue som er påbygg fra 1991 og kjøkkenet oppleves som romslig.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken, spisestue og toalettrom. Praktisk bod ved kjøkkenet.

 2. Etasje: Gang, bad, omkledningsrom/bod og 2 soverom. Bod.

Loftsetasje: Loftstue, bad og soverom.

Utendørs: uthus.

Beskrivelse av innhold og standard:

I stuen er det en stor og flott vedovn.

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og kjøkkenøy. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Her er det også utgang til uteområde. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: micro-ovn, stekeovn, platetopp og kjøleskap. Det er fliser over kjøkkenbenk. Tilbygget (spisestue) ved kjøkkenet er fra 1999. Praktisk bod ved kjøkkenet.

Hovedbadet ble oppusset av firma i 2017 med fliser på gulv og plater på vegger. Dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin. Rør-i-rør system på badet.

Bad på loftet har varmekabler. Fliser på gulv og vegger.

I gangen er det naturstein og varmekabler i gulv. Her er det stor skyvedørsgarderobe.

Generell informasjon om boligen:

 • GET kabel-tv
 • Varmepumpe
 • Varmtvannstank (2017)
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 91 kvm
 2. etasje: 71 kvm Loft: 21 kvm
Bygningsinformasjon

Tømret trekonstruksjon over grunnmur. Mansardtakkonstruksjon, tekket med skifer.

Bygningstegninger, fra 1997, mottatt fra kommunen viser ikke plantegning over loftsetasje. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent her. Det må antas at innredning av loft ikke er omsøkt til rom for varig opphold.

Byggeår er opplyst med grunnlag i når eiendom ble matrikulert(utskilt). Ikke bekreftet fra kommunen.

Primærrom
 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken og toalettrom.
 2. etasje: 1 Gang, bad/vaskerom, omkledningsrom og 2 soverom. Loft: Loftstue, bad og soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. (Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentrum

  Kort avstand til alt det Haugesund sentrum har å tilby. Dette er eiendommen for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort vei til alt det du ønsker i hverdagen.

  Det er kort vei til byens mest populære turområder i "Vangen" og i Djupadalen.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Inngår i henssynssone 3-Breidablikhøyden. Alle utvendige arbeider på fasader og takflater må avklares med byantikvaren

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 99 750,-
  • kr 111 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 101 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 261,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.10.20 og selgers egenerklæring datert 19.10.20. Om du mener noen av vedlegg mangler ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00367
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.