Flotmyrgata 117, 5527 HAUGESUND

Flotmyrgata 117

Haugesund
Prisantydning

4 190 000,-

 • BRA183㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1916
 • Omkostninger116 007,-
 • Totalpris4 306 007,-

Ærverdig sentrumsvilla med usjenert og solrik hage - Nytt bad 2017 - God romfølelse

Beskrivelse

Dette er en ærverdig enebolig med sentral beliggenhet. Spennende eiendom med usjenert bakhage, gressplen, frukttrær, uthus og flere solrike uteområder. Takket være taket har boligen to etasjer med svært god romfølelse i tillegg til loftsetasjen. Det flotte hovedbadet ble oppusset av firma i 2017 og det er rør-i-rør opplegg i hele huset. Ved kjøkkenet er det spisestue som er påbygg fra 1991 og kjøkkenet oppleves som romslig.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken, spisestue og toalettrom. Praktisk bod ved kjøkkenet.

 2. Etasje: Gang, bad, omkledningsrom/bod og 2 soverom. Bod.

Loftsetasje: Loftstue, bad og soverom.

Utendørs: uthus.

Beskrivelse av innhold og standard:

I stuen er det en stor og flott vedovn.

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og kjøkkenøy. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Her er det også utgang til uteområde. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: micro-ovn, stekeovn, platetopp og kjøleskap. Det er fliser over kjøkkenbenk. Tilbygget (spisestue) ved kjøkkenet er fra 1999. Praktisk bod ved kjøkkenet.

Hovedbadet ble oppusset av firma i 2017 med fliser på gulv og plater på vegger. Dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin. Rør-i-rør system på badet.

Bad på loftet har varmekabler. Fliser på gulv og vegger.

I gangen er det naturstein og varmekabler i gulv. Her er det stor skyvedørsgarderobe.

Generell informasjon om boligen:

 • GET kabel-tv
 • Varmepumpe
 • Varmtvannstank (2017)
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 91 kvm
 2. etasje: 71 kvm Loft: 21 kvm
Bygningsinformasjon

Tømret trekonstruksjon over grunnmur. Mansardtakkonstruksjon, tekket med skifer.

Bygningstegninger, fra 1997, mottatt fra kommunen viser ikke plantegning over loftsetasje. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent her. Det må antas at innredning av loft ikke er omsøkt til rom for varig opphold.

Byggeår er opplyst med grunnlag i når eiendom ble matrikulert(utskilt). Ikke bekreftet fra kommunen.

Primærrom
 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken og toalettrom.
 2. etasje: 1 Gang, bad/vaskerom, omkledningsrom og 2 soverom. Loft: Loftstue, bad og soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. (Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentrum

  Kort avstand til alt det Haugesund sentrum har å tilby. Dette er eiendommen for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort vei til alt det du ønsker i hverdagen.

  Det er kort vei til byens mest populære turområder i "Vangen" og i Djupadalen.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Inngår i henssynssone 3-Breidablikhøyden. Alle utvendige arbeider på fasader og takflater må avklares med byantikvaren

  • kr 4 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 104 750,-
  • kr 116 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 306 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 261,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.10.20 og selgers egenerklæring datert 19.10.20. Om du mener noen av vedlegg mangler ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00367
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse