Førreåsen 1B

Førresfjorden
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA74㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1996
 • Omkostninger47 170,-
 • Totalpris1 537 170,-
 • Felles/mnd750,-

Førre - Kjekk leilighet i første etasje med 2 soverom og trapperi adkomst - Barnevennlig boligområde

Beskrivelse

Innholdsrik og kjekk eierleilighet i første etasje. Leiligheten har en god planløsning med to soverom og romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord.

Det er gjennomgående bruk av belegg og laminat på gulv og tapet på vegger i hele leiligheten.

Gang med plass til å henge fra seg yttertøy.

Lys og romslig stue med utgang til lun, koselig og solrik terrasse.

Kjøkken med enkel kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Det er også god plass til eget kjøkkenbord.

Nyere og flott bad hvor det er belegg med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Servant med baderomsinnredning, dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Det er to soverom i leiligheten.

Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Utvendig sportsbod.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 2 og 2 (TG2 og TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

TG 2 - Utvendige dører: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke TG 2 - Innvendig - etasjeskille mot gulv. Det er målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom gele rommet.

Detaljer

Velkommen til Førresåsen 1B!

Kjekk leilighet i første etasje med 2 soverom og trapperi adkomst. Leiligheten er beliggende i et rolig og barnevennlig boligområde med kort avstand til alle fasiliteter Førre har å by på.

Romslig leilighet som inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Leilighet i første etasje i boligbygg med flere boenheter. Bygningen ble oppført i 1996 i reisverk av tre. Utvendig tekket med trekledning og saltak tekket med betongpanner. Innvendige overflater av gips og laminatgulv som nylig er fornyet. Leiligheten fremstår i god stand.

Ominnredning i fra originale godkjente bygningstegninger. Boden er fjernet og kjøkken er utvidet.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 74 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Primærrom 1. etasje: 74 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse som er datert 02.12.96.

Merknader og gjenstående arbeid: - Taknedløp på tilkobles overvannsledning - Det må monteres rekkverk helt ned på utvendig trapp til 2. etasje. - Brannslukkingsapparat og røykvarsler må monteres i alle leiligheter. - Enkelte innvendige boder og våtrom har ikke tilfredsstillende tilluft. - Avstand fra ovn til pipe/brannmur skal være min. 100mm. Frist for utbedring utløp 02.12.97.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på Førreåsen i Tysvær, like øst for Nesvågen i Førresfjorden. Via Andedammen og Gamlevegen er det kort og trygg vei til område med stor kunstgressbane, idrettslag og Tysvær Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulike nivåer. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole.

  Her i område er det også flott turterreng - fint til både jogging og turgåing. Det er også kort vei til dagligvarebutikker.

  Adkomst

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 47 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 537 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 750,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold og skadedyrkontroller og lignende.

  Kommunale utgifter

  kr 16 994,- pr. 2021. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år og forbruk.Avgiftene fakturerers månedlig.

  Ligningsverdi

  kr 406 404,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 22, tredje ledd.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.10.2022 og selgers Egenerklæring datert 10.10.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220017
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.