Friggs veg 43, 5531 HAUGESUND

Friggs veg 43

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

 • BRA121㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1968
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 641 164,-
 • Felles/mnd3 800,-

Rekkehus over 2 plan i attraktive Rossabø skolekrets - solrik terrasse mot vest - usjenert hage

Beskrivelse
 1. etasje Vindfang, gang, soverom x 2, bad og vaskerom. Bod x 3 stk.
 2. etasje Gang, soverom, wc, kjøkken og stue. Terrasse. Sportsbod i hagen.

Terrasse bygget ca 1989, vinduer/terrassedører, el-skap og kjøkkenfronter er skiftet. Vedovn og varmepumpe. Forøvrig holder boligen innvendig i hovedsak opprinnelig standard, og oppussing/-gradering må påregnes.

Våtromsrapport oppsummering: Rekkehus i borettslag på 2 etasjer. Boligen fremstår som velholdt, men er nå i en alder som tilsier at oppussing generelt må forventes. Kjøper overtar da en bolig som fungerer greit til sitt bruk, men svikt pga normal elde og slitasje må da forventes. TG2 er gitt for bad, vaskerom og kjøkken. Se vedlagte rapport for ytterligere informasjon.

Detaljer

Rekkehus med flott og solrik beliggenhet høyt i terrenget, sentralt i Haugesund. Inneholder bl.a. 3 soverom, bad, WC og vaskerom, kjøkken med spiseplass og stue/spisestue med utgang vestvendt terrasse. Utgang fra trapp til usjenert hage med platting, utebod, gressplen og beplantning. 3 boder i 1. etasje.

Terrasse bygget ca 1989, vinduer/terrassedører, el-skap og kjøkkenfronter er skiftet. Vedovn og varmepumpe. Forøvrig holder boligen innvendig i hovedsak opprinnelig standard, så oppussing/-gradering må påregnes. Fasaden har blitt jevnlig oppgradert i regi av borettslaget. Attraktiv og sentral beliggenhet i Rossabø skolekrets.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 59 kvm
 2. etasje: 62 kvm
Bygningsinformasjon

Rekkehus trolig oppført i bindingsverk i tre på grunnmur av betong, det er doble vinduer. Tak med taktstein i front, forøvrig sarnafil eller lignende.

Ferdigattest

Mottatt ferdigattest datert 10.11.1969

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Friggs veg 43 ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Fri beliggenhet høyt i terrenget. Gangavstand til barnehage, attraktive Rossabø barneskole og Håvåsen ungdomsskole. Kjekk og sentral beliggenheten med kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

  Like ved har en stort treningssenter, barnehage, bowling, bensinstasjoner og en rekke butikker. Spasertur inn til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Kort kjøretur til alt på Haugelandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliter. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Fra Opel-bygget kjør nordover på Valhallgata. Når en får blokk på venstre side av veien, ta første vei til høyre. Følg veien rett frem opp bakke og hold helt til høyre opp bakken. En kjører da inn i Friggs veg og vil få rekkehuset på høyre side av veien.

  Det anbefales å parkerer på den store parkeringsplassen i forkant av rekkehusene ved visning.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL744D. Plan og bestemmelser kan fås hos megler.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  • 42 311,- andel fellesgjeld pr. dato 9. jun. 2020
  • 1 632 311,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 641 164,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 800,- Kommunale avgifter, renovasjon, husforsikring, renter/avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel. Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox. Kommunale avgifter for vann/avløp blir fakturert eier etter forbruk. Ved salg må disse avregnes direkte mellom selger og kjøper.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Eiendommen selges på vegne av slektning på aldershjem. Det informeres om at selger har begrenset kunnskap om eiendommen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408304198, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.06.2020: 2.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 8 Saldo per 09.06.2020: 253 867 Andel av saldo: 42 311 Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.12.2023 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.06.2020 og selgers Egenerklæring datert 10.06.2020, samt hustegninger, vedtekter og ordensregler. Megler har fra borettslaget innhentet innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-20-00044
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse