Frøyas veg 6B

Haugesund
Prisantydning

1 390 000,-

Solgt
 • BRA70㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1962
 • Omkostninger11 033,-
 • Totalpris1 602 424,-
 • Felles/mnd4 121,-

Haugesund - 3-roms leilighet i 2. etasje - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til denne kjekke tre-roms leiligheten i Frøyas veg!

Borettslaget er for øyeblikket under store forvandlinger. Det vil fremover komme nye, utvida og innglasserte balkonger. Resten av fasaden vil også få et nytt utrykk. Vedlikehold av samtlige trappeoppganger med maling og nytt gulvbelegg. Nye nedgravde renovasjonsstasjoner kommer også.

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder to stk soverom, begge i gode størrelser. Soverom 1 har vegg til vegg teppe i gulv med gulvbelegg under. Tapet på vegg og garderobeskap. Soverom 2 har også vegg til vegg teppe, men med parkett under. Malt tapet og stort garderobeskap.

Helfliset bad, varmekabler/termostat er defekt. Dusjkabinett, gulvstående toalett, vask i seksjon.

Stor stue. Parkett og malt tapet. Utgang til balkong. Det er pipeløp og dermed mulig å sette inn en vedovn.

Kjøkkeninnredning fra Ikea. Kjøkkenet ble pusset opp i 2014, ifølge selger. Fliser over benkeplate. Malte vegger. Integrert kjøleskap m/frys. Frittstående oppvaskmaskin medfølger også handelen. Det gis av selger ingen garanti.

I felles kjelleranlegg er det 3 stk bod og 1 matbod, ifølge selger.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport: Store eller alvorlige avvik - TG3: Våtrom - bad: Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Våtrom - bad: Det er hull i vegg ved servant og dette er til stoppekran. Våtrom - bad: Det er opplyst at kabler ikke fungerer. Våtrom - bad: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Svakt trekk via felles system. Kjøkken - avtrekk: Kjøkken vifte skal ikke kobles til felles system. Rør skal ledes ut ellers benyttes det kullfilter vifte. Tekniske installasjoner - vannledninger: Det er registrert noe fukt under stoppekran. Kan være kondens, eller mulig kobling har liten lekkasje. Tekniske installasjoner - elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk datert 19.08.1963

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Blokken ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde. Sentral beliggenheten med kort avstand til de fleste fasiliteter. Innenfor kort avstand har en barnehage, treningssenter, bensinstasjoner og butikker.

  Gangavstand til Høyskolen Stord/ Haugesund og Haugesund sentrum med alt som medfølger.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 390 000,- (Prisantydning)
  • 201 391,- andel fellesgjeld pr. dato 23. nov. 2022
  • 1 591 391,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-.
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett Haubo kr.3.823,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • kr 11 033,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 602 424,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 121,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og internett/kabel-tv.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Borettslaget vedtok på ekstraordinær generalforsmaling 13.09.22 å låne kr.135.000.000,- til rehabilitering. Borettslaget skal bl.a. utvide og innglasse balkonger. Rehabilitere resterende fasader. Vedlikehold av alle oppganger, maling og nytt gulvbelegg. Nedgravd renovasjon. Rehabiliteringen vil medføre økte månedlige felleskostnader på gjennomsnittlig kr.1.500,-.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 26.11.22 og tilstandsrapport datert 01.12.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220061
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.