Fyrvegen 25, 5561 BOKN

Fyrvegen 25

Bokn
Prisantydning

2 390 000,-

 • BRA208㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1939
 • Omkostninger71 070,-
 • Totalpris2 461 070,-

PÅMELDINGSVISNING 11/08! Enebolig med nydelig beliggenhet og utsikt til sjøen - Sjøtomt (50 kvm) - Ingen boplikt

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: vindfang, gang, toalett, bad, soverom, stue og kjøkken.

Loftstetasje: Gang og 3 soverom. Kott.

Underetasje: hobbyrom og uinnredet kjeller.

I stuen er det vedovn. Kjøkken med enkel stedbygd innredning. Enkelt bad med dusjkabinett. Belegg på gulv og malte vegger.

Eiendommer er tilknyttet offentlig vann. Privat avløp med septikktank på 4 kubikk (betongtank med 3 kammer) etablert i 1996. Eiendommen 11/57 vil i fremtiden koble seg på dette avløpssystemet. Det er planlagt vei (3 meter bredde) for 11/57 på sørsiden langs tomtegrensen (godkjent hos kommunen). Denne veien blir etablert på 11/57, se kart i salgsoppgaven.

Eiendommen 11/57 er regulert til bolig, og det må påregnes fremtidig bebyggelse på denne tomt. Det avlange bygget nede ved sjøen står hovedsakelig på eiendommen 11/57 og nåværende eier har planer om å rive den delen som står på 11/57.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 70 kvm Hovedetasje: 83 kvm Loft: 55 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Grunnmur av betong. Skifer på tak.

Primærrom

Underetasje: Hobbyrom Hovedetasje: Vindfang, gang med trapp, toalett rom, bad, soverom, stue og kjøkken Loft: Gang med trapp og 4 stk. soverom

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i stue. Bad - Oppvarming på bad er varmekabler og panelovn Elektrisk anlegg - El.kontroll sist utført 12.01.2016 av Helgevold Elektro. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet på Bokn med kort vei til butikk.

  Boligen ligger like ved nærmiljøanlegg hvor det er belyst fotballbane, grillplass og badeplass. Det er også kort vei til skole og barnehage.

  7 km til ferjekaien i Arsvågen.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Gnr 11/313 Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 59 750,-
  • kr 71 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 461 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 057,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgiften gjelder vann og slamavgift.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.02.21 og selgers Egenerklæring datert 14.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-21-00042
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.