Gamle Sandhålandvegen 22, 4272 KARMØY

Gamle Sandhålandvegen 22

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA160㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1955
 • Omkostninger55 070,-
 • Totalpris1 845 070,-

Kjekk familiebolig på stor tomt med nydelig utsikt - Dobbel garasje fra 2010 - Flere oppussede rom - Ny drenering 2017!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang/vaskerom, wc, kjellerstue og soverom. 1. etasje: Entre, gang, soverom, bad, stue og kjøkken. Loft:Gang og soverom.

Flott enebolig med landlig beliggenhet på Sandhåland, like sør for Ferkingstad.

Tomten er meget romslig, og har en nydelig utsiktsbeliggenhet.

Boligen er innredet over tre etasjer, og er svært innholdsrik. De fleste rom er pusset opp/delvis pusset opp de senere år.

Modernisert bad, med baderomsplater, og ny baderomsinnredning fra Ikea. Romslig soverom like ved bad.

Stor, lys, og luftig stue, med utgang til solrik terrasse. Ny vedovn i kleberstein i stue. Nydelig utsikt som bør oppleves for korrekt inntrykk. I stuen er det lyse og pene malte overflater, belegg på gulv, og god plass for både tv-krok og spisestue.

Praktisk kjøkken med eikefronter, gode arbeidsflater, og masser av oppbevaringsplass i skuffer og skap. Godt med naturlig arbeidslys på kjøkken, fra vindu plassert like ved kjøkkenbenk.

Loftsetasjen er nylig pusset opp, og inneholder et stort soverom og gang. Fantastisk utsikt fra soverom! I tillegg har man gode lagringsmuligheter.

Praktisk innredet kjelleretasje, med vaskerom, toalett, kjellerstue og soverom. Moderne og lyse overflater, som er pusset opp de senere år.

Ny drenering 2017.

Ny dobbel garasje 2010.

Detaljer
 • Flott enebolig med landlig og flott beliggenhet
 • Nydelig sjøutsikt
 • Stor tomt 1.877 kvm
 • Stor og lys stue med utgang til solrik terrasse
 • Modernisert bad hovedetasje og laget til toalett kjelleretasje
 • Pusset opp overflater i de fleste rom
 • Rehabilitert pipeløp og satt inn flott vedovn i kleberstein 2019
 • Ny drenering 2017
 • Dobbel garasje fra 2010

Velkommen på visning i Gamle Sandhålandvegen 22!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 51 kvm 1.etasje: 72 kvm Loft: 37 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med skifer og det er i hovedsak doble vinduer.

Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen.

Primærrom

Kjeller: Gang/vaskerom, wc, kjellerstue og soverom. 1. etasje: Entre, gang, soverom, bad, stue og kjøkken. Loft:Gang og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest nybygg garasje datert 08.03.11

På bolig foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott og landlig beliggenhet på Sandhåland. Tomten ligger meget flott til, med nydelig sjøutsikt. Få minutters kjøring til Åkrehamn og Skudeneshavn.

  Mange attraktive tur og friluftsområder like i nærheten. Her får man den perfekte kombinasjon, med mulighet for å nyte fritiden både i skog, mark, og sjø.

  Skole, barnehage, butikk, og idrettsanlegg like i nærheten.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 43 750,-
  • kr 55 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 845 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 915,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 488 602,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Selger opplyser at eier av landbruksareal mot øst har tilkomstrett over denne eiendommen. En kan da ikke parkere slik at en ikke kommer forbi.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.04.21 og selgers Egenerklæring datert 30.03.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00057
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.