Gamle Syrevegen 20B

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA62㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1992
 • Omkostninger47 080,-
 • Totalpris1 537 080,-

Lettstelt og praktisk del av tomannsbolig - 2 soverom - Livsløpsstandard - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Denne lettstelte boligen tilbyr et praktisk og funksjonelt boareal med to soverom og en livsløpsstandard som er godt tilpasset ulike livsfaser. Standarden i boligen er hovedsakelig i tråd med byggeåret, og den har en fin og gjennomtenkt planløsning.

Stue og kjøkken i åpen løsning med enkelt kjøkken utstyrt med oppvaskmaskin, kjøkkenvifte og vask. God benke- og skapplass. Det er mulighet å montere vedovn i stuen. Utgang til uteområde fra stuen og store gode vinduer for naturlig lys i rommet.

Baderom med gulvbelegg og baderomsplater på vegger som inneholder toalett, dusjkabinett, varmtvannsbereder og vask i seksjon. Gulvbelegg, vask i seksjon, speil samt dusjkabinett ble fornyet i 2016. Opplegg for vaskemaskin.

Romslig hovedsoverom med plass til stor dobbelseng og garderobeskap. Garderobeskap medfølger. Boligens andre soverom som også er av bra størrelse. Praktisk innvendig bod som er perfekt for oppbevaring.

Utvendig bod ved inngangspartiet. Stort uteområde og en terrasse med gode solforhold.

Det er innlagt fiber fra Altibox i boligen.

Detaljer

Boligen har alt på ett plan og inneholder: Gang, bad/ vaskerom, to soverom, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Gulv av betong, bindingsverk i tre med liggende kledning. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Tak: Det er påvist fuktskjolder i tak ved pipe. Det er påvist sprekker, mose, pløser eller andre symptomer på svekkelser i taktekkingen. Enkelte detaljer knyttet til oppkanter, beslag, overlys (lysåpninger), skorsteiner og rørgjennomføringer vurderes ikke som tilfredsstillende. Vedlikeholdsnivået vurderes ikke som tilfredsstillende. Påvist avvik i forhold til avskalling, fuger og beslag. -Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende fall til sluk. Det er påvist flekker eller andre skader. -Kjøkken: Normalt vedlikehold kan forventes ut fra alder og knirk kan forekomme, for øvrig normal slitasje. Alder på vifte. -Andre rom: Boligen har normal slitasje på overflatene slik at modernisering kan påregnes for enkelte rom/områder. Slitasje på gulv samt normal slitasje på øvrige overflater. -Vvs: Normal levetid på varmtvannsbereder er 15-25 år (denne er fra 1991).

Primærrom

Tomannsbolig Bruksareal 1. etasje: 62 kvm Primærrom 1. etasje: 57 kvm Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad. Sekundærrom 1. etasje: 5 kvm Innvendig bod

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Regulert veg asfalteres. 2. Feieluke avskjermes mot treverk med tennevernende kledning. 3. I yttervegger i stue monteres ventiler i samsvar med BF kap. 47:532. Arbeidet må være utført innen 31.05.1992 Ansvarshavende skal kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipe i boligen med mulighet for montering av vedovn.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint og sentralt til med gangavstand til det aller meste. Enkel tilkomst til skole, idrettsanlegg, barnehage og nydelige sentrum med spisesteder, badestrand og vakre Søragadå.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Boligen er regulert boligbebyggelse, nåværende i Kommuneplanen. Boligen er regulert boligbebyggelse i Reguleringsplanen.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 47 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 537 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 646,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her vann, avløp og renovasjon. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 269 884,- for 2021

 • Diverse

  Det er ikke fellesutgifter i sameiet, og hver seksjon står for egen forsikring.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 05.06.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jul. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230257
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.