Gamlevegen 14 A, 5563 TYSVÆR

Gamlevegen 14 A

Tysvær
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA177㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1963
 • Omkostninger86 070,-
 • Totalpris3 076 070,-

Enebolig med hybel (ikke godkjent), omfattende oppusset, romslig tomt (1041 kvm) og beliggende like ved Nappatjørn

Beskrivelse

Gamlevegen 14 A har vært gjennom omfattende oppussing de siste årene og holder en god standard. Det er blant annet rør-i-rør opplegg i hele huset, trukket nytt elektrisk anlegg og skiftet samtlige vinduer. Det meste av arbeidet er gjort i tidsrommet 2017-2018. Ute er det hage med gressplen og stort gårdstun.

Boligen har tidsriktig kjøkken og bad i hovedetasjen og i underetasjen. Underetasjen har innhold som en leilighet med egen strømmåler, varmtvannstank, kjøkken og egen inngang men er ikke godkjent/omsøkt hos kommunen.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: Gang, bad, 3 soverom og stue/kjøkken.

Underetasje: Gang, bad, toalett, 2 soverom og stue/kjøkken. Bod/teknisk rom.

Utendørs: garasje.

Beskrivelse av innhold og standard:

Romslig stue med plass til både spisebord og sittegruppe. Stuen har utgang til terrasse. I stuen er det vedfyr. Kjøkkenet har hvite høyglans fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: kjøleskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Hovedbadet har fliser på gulv og plater på vegger. Hvitt høyglans baderomsmøbel. Opplegg til vaskemaskin.

Bad nede har belegg på gulv. Dusjkabinett, toalett og vask.

Nede er kjøkkeninnredning(2016) med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Teknisk rom/vaskerom med varmtvannstank til hver av etasjene.

 • Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.
 • Tekniske oppgraderinger utvendig: samtlige vinduer skiftet i 2017/2018.
 • Varmepumpe.
 • 2 strøm-målere.
 • Rør-i-rør hele huset.
 • Elektrisk trukket nytt i hele huset.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 94 kvm 1. etasej: 83 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Kledning av tre. Panner på tak.

Kommunen har utydelige tegninger av boligen fra byggeår. Men tegning av kjelleretasje viser at denne i utgangspunktet ikke har vært innredet til rom for varig opphold. Innredet hybel er ikke omsøkt og godkjent for utleie eller som rom for varig opphold.

Primærrom

Kjeller: Gang, bad, 2 soverom og stue/kjøkken. 1. etasje: Gang, bad, 3 soverom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Innredet hybel er ikke omsøkt og godkjent for utleie

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Hovedkilde for oppvarming er varmepumpe. I stuen er det vedfyr. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Førre

  Boligen ligger med sentral beliggenhet i Førre. Nærområdet har i løpet av de siste 10 årene utviklet seg med nye boligfelt og mange nye boliger, og er et aktivt bomiljø. Boligen hører til Førre skolekrets.

  Gå rett gjennom skogen og du kommer til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL.Her er det flust av gode turløyper.

  Spar daglivarebutikk er få minutter unna.

  Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 ca. km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 86 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 076 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 026,- pr. 2019. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring. Men krysset feil på egenerklæringskjema.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.10.20, kart og selgers Egenerklæring datert 10.11.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00370
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse