Geitafjellet 41

Haugesund
Prisantydning

3 290 000,-

Solgt
 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1976
 • Omkostninger95 980,-
 • Totalpris3 385 980,-

BUD FORELIGGER - Geitafjellet - Innholdsrikt rekkehus med 3 soverom, 2 bad, 2 uteplasser og carport.

Detaljer

Innholdsrikt rekkehus på attraktive Geitafjellet. Ved inngangsparti finner du en koselig forhage med morgen og formiddagssol. Praktisk utebod til sykler, ski, bildekk etc. Inneholder i 1. etasje vindfang med garderobeplass. Innholdsrikt Ulriksdal IKEA eik kjøkken med god skap og benkeplass. Fliser over benkeplate. Integrert komfyr - induksjonstopp, kjøleskap og fryseboks. Oppvaskmaskin. Meget god spiseplass foran store vinduer. Rommet fungerer også som et allrom med plass for sofagruppe eller en ekstra sosial leksepult. Det er en vedovn med praktisk plassering rett ved trapp slik at den varmer denne etasjen og oppover i huset. Videre innover i etasjen er det en stor innvendig bod, samt et stort fliselagt bad/vaskerom med varmekabler, troperegnsdusj, downlights og vegghengt toalett. Hovedetasjen består av stue med delvis mønt himling gir veldig volumfølelse. 2 gode soverom hvorav hovedsoverom har god skapplass og inngang til tilstøtende fliselagt bad med varmekabler, dusjkabinett, vegghengt toalett og downlights. Øverste etasje består av loftstue/soverom. Det er i tillegg tilhørende p-plass i carportanlegg.

Bygningsinformasjon

Soverom på loft er ikke omsøkt godkjent til dette formål.

Boligen er trolig oppført med grunnmur av støpt såle. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Selger har i sin rapport gitt TG2 (avvik som kan kreve tiltak) på følgende: Veggkonstruksjon - på grunn av manglende lufting. Vinduer - elde og slitasje. Dører - alder og slitasje. Terrassebord - alder og slitasje. Innvendig overflater - varierende alder og slitasje Riss i pipeløp. Overflater bad. Elde og slitasje. Våtrom gulv. Manglende fall. Våtrom - avvik etter hulltakning.

Primærrom

Bruksareal -1. underetasje: 59 kvm 1. etasje: 64 kvm 2. etasje: 17 kvm Primærrom -1. underetasje: 51 kvm Entrè, stue, kjøkken, bad. 1. etasje: 64 kvm Stue, bad og 2 soverom. 2. etasje: 17 kvm Soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.09.1979.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen er vedovn i allrommet, For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser i et etablert boligområde på Geitafjellet. Bilfri rusletur til Solvang skole. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på. Fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen, Vangen og Vardafjellet.

  Adkomst

  Velkommen til et "bilfritt" tun. Bom ved inngang til boligområdet og kun innkjøring ved spesielle behov. Fra gjesteparkeringsplassen går du første vei til høyre og deretter til venstre. Boligen ligger på venstre side midt på rekken. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 95 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 385 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 182,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler, så avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer gebyr for renovasjon HIM. Standard gebyr utgjør per 2023 kr. 3 130,- og betales i to terminer.

  Ligningsverdi

  kr 623 242,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  21.04.2023 og selgers Egenerklæring datert 20.04.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230171
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.