Gilavegen 18, 5458 Kvinnherad

Gilavegen 18

Kvinnherad
Prisantydning

1 090 000,-

 • BRA58㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom1
 • Byggeår1967
 • Omkostninger38 200,-
 • Totalpris1 128 200,-

HALSNØY - Koselig hytte med flott og landlig beliggenhet - Nyere kjøkken, vinduer tak - Anneks med flere sengeplasser!

Beskrivelse

Fritidsboligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Hytte: Bad, stue/kjøkken, vindfang, gang, soverom

Anneks: Stue/ soverom

Parker bilen i romslig gruset gårdsrom, og ta deg videre inn i denne koselige fritidsboligen.

En romslig gang er det første som møter en, og her er det gode muligheter for å henge av seg yttertøy. Hytten er godt utnyttet, og man har her fått mye ut av arealet man har til rådighet!

Det er i 2018 satt inn et nytt kvalitetskjøkken fra det danske merket "Aubo". Her er det stilige grå fronter på innredningen, og mye lagring i skuffer og skap. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, så her kan man flytte rett inn og nyte en tilbakelent tilværelse i flotte omgivelser.

Fra kjøkken er det åpen løsning inn mot stuen. Her er det mer enn nok av plass til både en koselig spisestuekrok og en sofagruppe. Plassbygd ildsted med innslag av naturstein som gir et flott særpreg. I tillegg til varmen man får fra hyttens ildsted, har man også en lun og fin oppvarming fra nyere panelovner som selger har fått montert opp. Fra stuen er det utgang til eiendommens solfylte uteområder.

Eldre bad med dusjnisje, toalett, baderomsinnredning og grei størrelse. Her er det belegg/tre på gulv, og våtromstapet på vegg. Oppvarming fra varmelist på vegg. Vannklosett er byttet i 2014.

Soverom av god størrelse med forheng ut mot gang og kjøkken. Her er det panel på vegger, nytt vindu, og god plass til to senger. Samtlige vinduer unntatt på bad er skiftet i 2014. Det er da satt inn doble vinduer med isolerglass og hvitmalt trekarm.

Gang like utenfor bad med gode oppbevaringsmuligheter i plassbygd skap/garderobe. Utgang til eiendommens bakside like ved bad.

I tillegg til selve hytten, finner man også et romslig anneks og utstyrsbod på eiendommen. I annekset er det flere sengeplasser i køyesenger, og i tillegg nok av plass til bord og stoler. Ved inngang til anneks er det en koselig og solrik liten terrasse.

Rikelig med plass til oppbevaring av ved, verktøy og annet utstyr i redskap/vedbod.

Selger opplyser at det tidligere er søkt om påbygg på ferdig støpt fundament.

Hytten er malt i 2015.

Bruksareal per etasje

58 kvm

Primærrom

Hytte: Bad, stue/kjøkken, vindfang, gang, soverom Anneks: Stue/ soverom

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Dette gjelder renovasjon og slam. Privat vann og avløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr, panelovner og varmelist på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Koselig hyttetun med flott og landlig beliggenhet i solrike omgivelser i Arnavik på Halsnøy. Fra eiendommen har man sjøutsikt, fri beliggenhet, og flotte turmuligheter like i nærheten.

  Adkomst

  Ferje fra Utbjoa-Sydnes, eller Skjersholmane-Ranavik.

  Fra Sydnes, følg vegen omlag 1.9 km, og ta til høyre inn på Gilavegen. Følg grusvegen ca 150 meter, og ta første til høyre. Fritidsboligen kommer som bolig nummer to på høyre hånd.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 27 250,-
  • kr 38 200,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 128 200,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 1 550,- pr. 2019. Det er to terminer pr år. Selger opplyser at det i tillegg årlig betales 1000 i vannavgift og 2000 i avløpsavgift.

  Ligningsverdi

  kr 207 573,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for fritidsbolig og er opplyst av selgeren.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.03.19, kart og selgers Egenerklæring datert 27.03.19. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00170
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse