Ginavegen 24, 5531 HAUGESUND

Ginavegen 24

Haugesund
Prisantydning

790 000,-

 • BRA52㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1968
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris826 742,-
 • Felles/mnd2 460,-

GINA - Lys og pen 2-roms i første etasje. Solrik terrasse. Sentral og rolig beliggenhet. Kjøper må være over 45 år

Beskrivelse

Gang, bad, stue, kjøkken, soverom og bod.

Takstmannens oppsummering: Enkel og grei leilighet som ligger på bakkeplan. Leiligheten har nyere kjøkken innredning, men bærer for øvrig preg av naturlig elde og slitasje. Bad fungerer greit til sitt bruk, men har passert forventet levetid og oppgradering bør derfor forventes. Normalt vedlikehold må i tillegg forventes. Det er ikke målt fukt i leiligheten. Borettslaget har oppgradert fasade i ca 2011 og vinduer mm er i normal god stand. Se forøvrig vedlagte våtromsrapport for ytterligere informasjon. Sikringskap er oppgradert med automatsikringer. Takplater på kjøkken henger noe ned mot midten.

Detaljer

Praktisk 2-roms andelsleilighet i første etasje. Inneholder Gang med dørtelefon og garderobe. Stue med utgang solrik og skjermet terrasse. Kjøkken med nyere innredning (2012), frittstående hvitevarer og spiseplass. Bad med WC, dusjkabinett og vaskemaskin, samt nyere servant/-skap. Soverom med god skapplass. Praktisk bod. Mulig å parkere sykkel i i kjeller under nr 26.

Leiligheten ligger like nord for Kiwi Spannavegen. Offentlig transport like ved. Gangavstand til sentrum og flotte turområder.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Saltak tekket med betongpanner.

Primærrom

Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.05.1971.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger like nord for Kiwi Spannavegen. Offentlig transport like ved. Gangavstand til sentrum og flotte turområder.

  Adkomst

  Helt sør i Rogalandsgaten og inn til venstre ved Prix. Følg veien gjennom svingene og ta til høyre like før Haugaland videregående skole. Følg veien inn til endes og nr 24 ligger da til venstre. Andre oppgang, første dør til høyre.

  Regulering

  Ligger i område som i endelig vedtatt arealplan er avsatt til boligbebyggelse (aldersboliger) - nåværende jfr RL767, samt RL 1305. Kart og bestemmelser kan fås hos megler.

  • kr 790 000,- (Prisantydning)
  • 27 485,- andel fellesgjeld pr. dato 31. des. 2020
  • 817 485,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 826 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 460,- Renter og avdrag fellesgjeld, Kollektiv avtale med Telia for TV/internet, vaktmester, forretningsfører, husforsikring, kommunale avgifter, felles strøm.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arving. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

  Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.

  Frittstående hvitevarer medfølger i handelen; oppvaskmaskin, komfyr, nyere kjøl/frys og vaskemaskin. Det gis av selger ingen garanti på hvitevarer.

  Det er et vilkår for erverv at andelseier på ervervstidspunktet har fylt 45år. Dyrehold er kun tillat etter tillatelse fra styret og husets øvrige beboere. Trappevask er innleid. Ingen personer kan eie mer enn 1 andel i borettslaget.

  Frittstående Borettslag som ikke er tilknyttet HAUBO. Det er forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget, konferer megler. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man kan stå ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Borettslaget har ett lån i Haugesund Sparebank. Saldo per 31.12.2020 er kr. 659.656,-. Rente 2,0%. Siste termin 25.09.2027.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.01.2021 og selgers Egenerklæring datert 27.01.2021, samt vedtekter og ordensregler. Megler har fra borettslaget innhentet innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-21-00020
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.