Gjerdestykket 28, 4270 KARMØY

Gjerdestykket 28

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger85 820,-
 • Totalpris3 075 820,-

ÅKREHAMN - Flott funkisbolig over to plan med gjennomgående god standard - 2 bad - 2 stuer - 3 soverom!

Beskrivelse

Første etasje: Entrè, bad, soverom, stue/ kjøkken og kott under trapp. Andre etasje: Hall m/ trapp, to soverom, bod, loftstue samt bad/ vaskerom.

Utvendig bod og garasje.

Boligen holder gjennomgående god standard. - Flott kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen. - Romslig stue med utgang til terrasse. Det er både vedovn og varmepumpe i stuen. Måltilpasset solskjerming på de fleste vinduer. - Boligen har to moderne bad. - Kjekk loftstue med ca. 3 meter takhøyde og utgang til balkong.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 73 kvm Andre etasje: 67 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med ringmur og gulv i betong. Trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med papp. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 2011.

Boligen fikk igangsettingstillatelse desember 2012, og ferdigattest juni 2014. Byggeår tas utgangspunkt i disse årstallene.

Primærrom

Første etasje: Entrè, bad, soverom, stue pg kjøkken. Andre etasje: Hall m/ trapp, bad/ vaskerom, to soverom samt loftstue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig datert 25.06.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og via ved. Varmepumpe og vedovn i stue. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Åkrehamn. Kort avstand til skoler, barnehage, sentrum, Amfi- senteret .

  Adkomst

  På Finn- annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 85 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 075 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 170,- pr. 2019. Kommunale avgifter gjelder her avløp, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 663 781,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg de siste årene. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Kommentar til egenerklæringsskjema: Det er oppdaget en sammentrekning i trepanelet/ sprekk i trepanel mellom utvendig bod og bolig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 29.10.2020, selgers Egenerklæring datert 02.11.2020 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00188
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.