Gjerdestykket 48, 4270 KARMØY

Gjerdestykket 48

Karmøy
Prisantydning

2 650 000,-

 • BRA106㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger80 070,-
 • Totalpris2 730 070,-

Visn. 05/07! Lekker og oppgradert bolig over to plan - Romslig terrasse - Garasje - Svært barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Praktisk bod under trapp. Andre etasje: Loftstue, soverom med tilhørende walk- in garderobe, soverom samt bad/ vaskerom. Egen garasje og bod i felles garasjeanlegg.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og er gjennomgående moderne innredet. Her kan en flytte rett inn!

Boligens kjøkken er oppgradert utover standard leveranse. Her er det valgt en lys og lekker kjøkkeninnredning med praktisk kjøkkenøy og integrerte hvitevarer. Kjøkken og stue er i åpen løsning, men er samtidig inndelt i naturlige soner. Her har en god plass til både spisebord og sofa- avdeling. Innlagt fiber fra Altibox.

Boligen har to bad. Baderommet i første etasjen har fliser på gulv og baderomsplater på vegger og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje er utvidet i forhold til standard leveranse og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Her er det også fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Begge baderommene er tidsriktige og fremstår som svært moderne.

I tillegg til to soverom i andre etasje har også boligen en kjekk loftstue. Stuen disponeres i dag som tv- stue. Hovedsoverommet er av god størrelse og har direkte inngang til en romslig walk- in garderobe. Her er det også vindu i garderoben.

Boligen har tilhørende garasje og utvendig sportsbod i felles garasjeanlegg. Her har nåværende eier isolert ene veggen samt montert elektrisk stikk.

Følgende momenter har fått TG2(avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: - Det ble registrert noe knirk i gulv i andre etasje. - Det anbefales kontroll av el- anlegg hvert 5. år.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 53 kvm
 2. etasje: 53 kvm
Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon. Tekket med betongtakstein. Vinduer av tre. Ytterdører av tre.

Primærrom

Første etasje: Entrè, bad, stue og kjøkken. Andre etasje: Stue, soverom med garderobe, soverom og bad/ vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 20.10.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue. Varmekabler i yttergang og på begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har kort avstand til blant annet skoler, barnehage, nærbutikker, sentrum, idrettsanlegg, Amfi-senteret og populære Åkrasanden. Området byr også på flotte turløyper.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 66 250,-
  • kr 80 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 730 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 030,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 610 371,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.06.2022 og selgers Egenerklæring datert 10.06.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. jun. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00101
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.