Gjerdestykket 52

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

Solgt
 • BRA108㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger80 980,-
 • Totalpris2 770 980,-

Lekker enebolig over to plan - Garasje - Lettstelt eiendom - To baderom!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående fin og moderne standard!

 • Flislagt gang med varmekabler. Her er det plass til garderobeskap om ønskelig.
 • To moderne baderom med varmekabler, fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Romslig størrelse med dusjhjørne, vegghengt toalett og vask i seksjon. Baderommet i andre etasje har opplegg til vaskemaskin bak praktiske skyvedører, og ble fornyet med nye baderomsplater samt dusjvegger i 2023.
 • Romslig åpen stue og kjøkkenløsning med funksjonibelt og lys kjøkkeninnredning. Kjøkkenet er innredet med integrert stekeovn, koketopp og frittstående kjøleskap. Rommet er inndelt i ulike soner og har en naturlig plass for både spisebord, sofa-avdeling og øvrig møblement. Det er også godkjent å lage soverom i stuen om ønskelig. Direkte utgang til terrasse. Det er både vedovn og varmepumpe i rommet.
 • Siden dette er en frittstående enebolig er det også et stort vertikalt vindu i trappen til andre etasje som gir godt med lysinnslipp.
 • Romslig og luftig loftstue med store vindusflater. Loftstuen disponeres i dag som soverom, men passer også ypperlig til tv-stue eller lekerom. Direkte inngang bod i loftstue,
 • Andre etasje har også to kjekke soverom, samt muligheter for lagring på høyloft.
 • Innlagt fiber fra Altibox.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, stue/kjøkken og bad. Kott under trapp. Andre etasje: Loftstue, to soverom, bad/vaskerom og bod. Garasje og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført med 1. og 2. etasje. Frittliggende garasje og bod i felles bygg. Fundamenter av betong. Ringmur av isoblokk. Yttervegger oppført med bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Tak er utført som pulttak og tekket med betongtakstein. Avrenning til takrenner er plast. Vinduer av tre med isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger på enebolig datert 2011. I tegningene kan vi se at det er godkjent å bygge et ekstra soverom i tv- stuen om ønskelig.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Det ble registrert værslitasje og punktvis råteskader i trepanel og vannbord. Trepanelet mot terreng er noe lavt (anbefales minimum 30 cm over bakke). Det ble registrert rust på hengslene til entredør og enkelte bruksmerker. Noe værslitasje på terrassedør. Det ble registrert værslitasje på rekkverk og terrassebord. Skruer på levegg av tre har rust dannelse. Det ble registrert skade og misfarging på ytterdør til bod. -Innvendig: Det ble registrert spredte skader i parkett og lister. Skade i vegg etter dørhåndtak på soverom. Merker etter knagger og oppheng må forventes. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det ble registrert slitasje i trappetrinn. -Våtrom: Det ble registrert bom under flere fliser. -Tekniske installasjoner: Det anbefales el- kontroll hvert 5. år.

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 54 kvm 2. etasje: 54 kvm Primærrom 1. etasje: 53 kvm Entrè, bad/vaskerom, stue/kjøkken 2. etasje: 51 kvm Stue, 2 soverom, bad Sekundærrom 1. etasje: 1 kvm Kott 2. etasje: 3 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, enebolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint og barnevennlig til i et etablert boligområde på Åkra. Gjerdestykket 56 ligger øverst på feltet med fri utsikt over naturomgivelser mot Åkramarken fra uteområdet. Fra boligen er det kort avstand til blant annet skoler, barnehage, nærbutikker, sentrum, idrettsanlegg, Amfi- senteret og populære Åkrasanden. Området byr også på flotte turløyper.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Det er planlagt videre utbygging av området mot nordøst. Her vil eksisterende vei fortsette videre inn på fremtidig boligfelt. Her er det regulert både bolig og lekeplass. "Omkjøringsveien" er regulert inn nord for det nye feltet igjen. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 80 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 770 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 760,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 703 105,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.09.2023, selgers Egenerklæring datert 16.09.2023 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. okt. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230377
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.