Gjerdestykket 54, 4270 KARMØY

Gjerdestykket 54

Karmøy
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA108㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2015
 • Omkostninger76 070,-
 • Totalpris2 666 070,-

VISN. 21/10! Lys og lettstelt bolig over to plan - Tre soverom - To bad - To stuer - Gjennomgående god standard!

Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang m/ trapp, bad samt stue og kjøkken. Bod under trapp. Andre etasje: Stue m/ trapp, bad/ vaskerom samt tre soverom. Bod i det ene soverommet.

Garasje og utvendig bod.

Boligen har gjennomgående god standard, og fremstår som svært moderne. - Flott kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. - Stue og kjøkken i åpen løsning. Det er god plass til både sofagruppe, spisegruppe og øvrig møblement. Utgang til terrasse fra kjøkken. - Spotlights i tak i stue. - Praktisk bod under trapp like ved kjøkkenet. - Varmepumpe i stue. - Badet i første etasje har fliser på gulv og plater på vegg og inneholder vegghengt wc, vask i seksjon og dusjhjørne. - Kjekk loftstue med store vindusflater for rikelig med lysinnslipp. - Det finnes tre soverom i andre etasje, hvor det ene har tilhørende bod. - Badet i andre etasje har fliser på gulv og plater på vegg, og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin bak praktiske skyvedører.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 54 kvm Andre etasje: 54 km

Bygningsinformasjon

Del av vertikaltdelt tomannsbolig, oppført på ringmur med støpt gulv. Skillevegg mellom boligene i tre. Yttervegger i bindingsverk kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 23 juni 2011. Loftet avviker noe fra mottatte tegninger, da det her er bygget tre soverom i stedet for to soverom.

Primærrom

Første etasje: Gang m/ trapp, bad, stue og kjøkken. Andre etasje: Stue m/ trapp, bad/ vaskerom samt tre soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig datert 20.10.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue/kjøkken. Varmekabler i gang to begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Åkrehamn. Kort avstand til skoler, barnehage, sentrum, Amfi- senteret. Flotte turløyper i nærheten av boligen.

  Adkomst

  Se Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det er regulert inn vei nordøst for eiendommen som ved eventuell fremtidig bebyggelse skal gå mot Tjøsvoll Øst. "Omkjøringsvegen" er også planlagt i Åkramarka, og vil gå et lite stykke fra boligfeltet.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 64 750,-
  • kr 76 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 666 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 953,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 605 603,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitvarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.06.2021, selgers Egenerklæring datert 23.05.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00128
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.