Gjerdestykket 56

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

Solgt
 • BRA108㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2015
 • Omkostninger80 980,-
 • Totalpris2 770 980,-

BUD FORELIGGER! Lekker bolig over to plan med svært kjekke uteareal - Garasje - Moderne innredet!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående bra og moderne standard.

Stue/ kjøkken: Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning. Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger. Kjøkkeninnredningen er oppgradert med en praktisk kjøkkenøy med både oppbevaring og sitteplass. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Stuen har også god plass til både et romslig spisebord og en naturlig sone for sofagruppe. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er i tillegg en svært praktisk bod under trapp. Utgang til uteområdet. I andre etasje finnes en romslig loftstue som passer ypperlig til både tv- stue, kontor eller annet ønskelig.

Baderom: Boligen har baderom i begge etasjene. Badet i første etasje har fliser på gulv og baderomsplater på vegger og inneholder vask i seksjon, wc og dusjhjørne. Badet i andre etasje har også fliser på gulv og baderomsplater på vegger, men inneholder her badekar med praktiske dusjvegger. I andre etasje er det også lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel bak praktiske skyvedører med speilfront. Det er varmekabler på begge bad.

Soverom: I andre etasje finnes tre soverom. Hovedsoverommet er av bra størrelse og har plass til rikelig med garderobeskap, nattbord og dobbeltseng. Her er det også høyloft til lagring. De to andre soverommene er også av bra størrelse og passer ypperlig til både barnerom, kontor eller gjesterom. På det ene soverommet finnes bod til oppbevaring.

Boligens yttergang har fliser samt varmekabler i gulv og montert en praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy.

Praktisk sportsbod og lukket garasje i felles garasjebygg.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, baderom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Bod under trapp. Andre etasje: Loftstue, tre soverom, bod samt bad/ vaskerom. Garasje og sportsbod i felles garasjebygg.

Bygningsinformasjon

Enebolig med 2 etasjer med frittliggende felles garasje og bod. Grunnmur av betong og yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført som pulttak. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det er opplyst fra takstmann at det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de har avvik: Stuen i 2.etasje er delt i stue og et soverom, men dette krever ikke søknad om bruksendring.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3 og 2 i tilstandsrapporten: TG3: -Innvendig: Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet (kjøkken/stue). TG3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet (gang 1.etasje) Det ble målt 33 mm skjevhet målt gjennom hele stuen på 2. etasje. Det ble registrert knirk i begge etasjer.

TG2: -Utvendig: Det ble registrert skade i et vindu mot nord-vest. Det ble registrert rustdannelse på entredørens hengsler. -Våtrom: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusj, vask, badekar osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er vindu av tre i dusjens våtsone. -Tekniske installasjoner: Mer en halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Normal levetid for en luft/luft varmepumpe er ca 15. år.

Primærrom

Tomannsbolig Bruksareal 1. etasje: 54 kvm 2. etasje: 54 kvm Primærrom 1. etasje: 54 kvm Gang, bad, soverom, stue/kjøkken, kott. 2. etasje: 54 kvm Gang, bad/vaskerom, stue, soverom, soverom 2, soverom 3.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Det foreligger ikke veirett over naboeiendom til entrè, men det var fra byggeår lagt opp til at inngangen ville gå via asfaltert gangsti.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint og barnevennlig til i et etablert boligområde på Åkra. Gjerdestykket 56 ligger øverst på feltet med fri utsikt over naturomgivelser mot Åkramarken fra uteområdet. Fra boligen er det kort avstand til blant annet skoler, barnehage, nærbutikker, sentrum, idrettsanlegg, Amfi- senteret og populære Åkrasanden. Området byr også på flotte turløyper.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Det er planlagt videre utbygging av området mot nordøst. Her vil eksisterende vei fortsette videre inn på fremtidig boligfelt. Her er det regulert både bolig og lekeplass. "Omkjøringsveien" er regulert inn nord for det nye feltet igjen. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 80 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 770 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 646,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder her vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.06.2023, selgers Egenerklæring datert 13.06.2023 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230270
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.