Gjerdestykket 57

Karmøy
Prisantydning

2 700 000,-

Solgt
 • BRA93㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger81 230,-
 • Totalpris2 781 230,-

Svært lekker bolig med alt på ett plan - Moderne innredet - Garasje - God standard - Passer alle aldersgrupper!

Beskrivelse

Boligen er av god standard og kombinerer moderne løsninger med en lys og luftig atmosfære. Etter overtagelse av dagens eier er det lagt nye gulvoverflater av laminat i de fleste rom. Veggene er malte i moderne og flotte fargevalg, og det er bygget et tredje soverom. I tillegg er det fornyet dusjarmatur på bad. Her kan en flytte rett inn!

Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning, og er av svært god størrelse. Rommet er naturlig inndelt i ulike soner og har god plass til et romslig spisebord, sofagruppe og øvrig møblement. Lekker og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, hvor det er muligheter for å bygge på med ekstra skapplass. Det er både varmepumpe og vedovn i stuen. Utgang til kjekk terrasse.

Det var opprinnelig to soverom i boligen, men nåværende eier har satt opp lettvegg innerst i kjøkken til fordel for ett ekstra barnerom. Dette rommet fungerer også ypperlig til gjesterom, kontor eller øvrig oppbevaring. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og store garderobeskap.

Boligens baderom er pent og tidsriktig innredet med grå fliser på gulv samt hvite baderomsplater på vegger. Rommet har varmekabler i gulv og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin bak praktiske skyvedører med speilfront.

Romslig gang med med varmekabler i gulv ved entrè og praktisk bod til oppbevaring. Det er også høyloft i boligen.

Detaljer

Boligen inneholder gang, bad/ vaskerom, bod, tre soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod ved entrè. Garasje.

Bygningsinformasjon

Vertikaldelt tomannsbolig. Grunnmur av isoblokker og yttervegger av bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført som pulttak. Tekket med betongtakstein. Vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre. Isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk. Nåværende eier har satt opp lettvegg i kjøkken til fordel for ekstra soverom.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3 og 2 i tilstandsrapporten: TG3: -Utvendig: Det er skade på et vindu i tilknytning til soverom.

TG2: -Utvendig: Det ble registrert stedvis malingsflass. Det er malt vindusvrider på et soverom. Det ble registrert noe rustdannelse på hengsler på entredøren. Det ble registrert råtedannelse i vannbord over terrassedøren. TG3. -Innvendig: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. -Våtrom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det ble registrert svikt i silikonfugens vedheft i dusjsonen. Det er for lite fall i dusjsonen. Kravet ved byggeåret var 16 mm målt over 80 cm (1:50). Det er ikke 15 mm oppbrett av membran ved dørterskelen (dagens regelverk). Tekniske installasjoner: Automatsikringer hovedsakelig skjult elektrisk opplegg.

TG2 som ikke krever umiddelbare tiltak: -Innvendig: Det ble registrert en mindre skade på dørbladet til bad/vaskerom. Det er merker i listverk på dør til bad/vaskerom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 93 kvm Primærrom 1. etasje: 90 kvm Gang, bad/ vaskerom, tre soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Sekundærrom 1. etasje: 3 kvm Bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig. Det foreligger ferdigattest på garasje datert 27.10.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmekabler i gang og baderom. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint og barnevennlig til i et etablert boligområde på Åkra. Gjerdestykket 57 ligger øverst på feltet med fri utsikt over naturomgivelser mot Åkramarken fra uteområdet. Fra boligen er det kort avstand til blant annet skoler, barnehage, nærbutikker, sentrum, idrettsanlegg, Amfi- senteret og populære Åkrasanden. Området byr også på flotte turløyper.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. I følge reguleringsplanen er det planlagt videre utbygging av området mot Tjøsvoll Øst, og det er regulert inn ny kjøreveg nord for tomten. I tillegg er det planlagt ny "omkjøringsvei" som vil ligge i dette området. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 700 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 81 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 781 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 968,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 620 283,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.05.2023, selgers Egenerklæring datert 11.05.2023, grunnkart og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230215
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.