Goddevegen 501, 5427 Bømlo

Goddevegen 501

Bømlo
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA174㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1968
 • Omkostninger73 570,-
 • Totalpris2 563 570,-

Enebolig med flott sjøutsikt, båtfeste, dobbel garasje og mulighet for nausttomt

Beskrivelse

Inngang til lite vindfang med en stavs laminatgulv og malt panel på vegger.

Glassdør fra vindfang inn til gang med samme type laminatgulv, nyere panel på vegger og spotter i tak. Kjellerrom med trapp ned til kjelleren fra gangen. Loftsrom med trapp til loft.

Flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, dusjkabinett, baderomsseksjon med fire underskap, to speilskap og høyt sideskap, spotter i tak og mekanisk vifte på vegg.

Dobbelt soverom med en stavs laminatgulv, skyvedørsgarderobe og malt panelplater på vegger.

Soverom med laminatgulv, malt tapet på vegger og skyvedørsgarderobe.

Soverom med laminatgulv, dobbelt innebygget skap og malt tapet på vegger.

Glassdør fra gangen og inn til vinkelstue. Stua har vedovn med glassfront, varmepumpe, laminatgulv, flott utsikt til fjorden og utgang til terrasse (80 kvm. over to plan) med boblebad som medfølger kjøpet. Stua har plass til spisebord og åpen løsning til kjøkken.

Kjøkkenet har fin innredning fra Ikea i 2015 med integrert koketopp og stekeovn, int. oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, FiboTrespo plater mellom innredningene, innredning helt til taket og innlagt belysning.

Loft: Trapperom opp til gang med laminatgulv og spotter i tak.

Dobbelt soverom med nytt takvindu, sidevindu, kott i begge kneveggene og laminatgulv.

Ett dobbelt soverom som har spotter i tak, nytt takvindu, sidevindu, kott i begge kneveggene og laminatgulv.

Kjeller: Trapp ned til gang med varmekabler, laminatgulv og egen utgang.

Vaskerom med betonggulv, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt trykkpumpen er plassert her.

Kjellerstue med belegg på gulv, panelovn, panelte vegger. Varmekabler.

Grovkjeller/gang med støpt gulv.

Ett uinnredet rom hvor berg kommer inn og det er jordgulv. En bod med fastmonterte hyller og betonggulv.

Ett kjellerrom med betonggulv og betongvegger. Fuktproblemer er synlig her.

Dobbel garasje: Dobbel garasje med loft. Garasjen har to porter med to portåpnere. Det er stor benkeplate med eldre kjøkkeninnredning som er montert for god skapplass og gode oppbevaringsmuligheter i garasjen. Det er panelte vegger. 4 sidevinduer i tillegg til vindu i portene. Betonggulv. Innlagt belysning. Det er montert vask og det er lagt opp for kaldt vann her.

Loft har sponplater på gulv og vindu i begge ender. Innlagt belysning.

 • Kjøper kan få kjøpe nausttomt utenom (gnr. 63 bnr. 52). Dette blir et tillegg i prisen. I følge selger er nausttomta på 5.25x6.26m. Med tillatelse til å bygge naust på 4 x 6 m. Tomta er opparbeidet og planert. Megler har ikke undersøkt forhold rundt nausttomta. Selger har ikke selv benyttet nausttomta når han har bodd her fordi båtfeste nedenfor huset ligger i en rolig havn og med god oversikt fra huset.
 • Vann fra oppkumme fra byggeår. Det er betongluke på plenen ved veien oppkumma er. Trykkpumpe i kjelleren.
 • Septiktank er støpt og fra byggeår. Denne ligger på nedsiden av huset mot sjøen. Overløp i sjø.
 • Automatsikringer
 • Fiber innlagt med Altibox.
 • Boblebad på terrassen medfølger kjøpet.
 • Huset har fin trekledning fra 2006, vinduer fra 2006, betongpanner (2008) på tak og sprosser på vindu.
 • Utvendig vannkrane montert på utsiden av garasjen.
 • Det er snekret en liten vedbod på baksiden av huset.
 • Det er i følge selger gravd opp og laget ny drenering rundt det meste av huset unntatt kjellerhalsen. Det er ikke gjort noe med symptomene på fukt i kjelleren, men det er da tettet på utsiden.
 • Utvendig belysning i takutstikk.
 • Varmepumpe i stue.
 • Takrenner og nedløp i aluminium.
 • Nye beslag rundt pipe i 2016. Vedovn i stue fra 2018.
 • Ikea kjøkkeninnredning fra 2015.
 • Bakkefukt i kjelleren. Avfukter anbefales. Rom med fjell må sikres for å ivareta innemiljø dersom kjeller forøvrig skal benyttes til varig opphold.
Detaljer
 • Eiendommen ligger på Goddo litt nord for for Bremnes forbi Erevik og like ovenfor Slettevika. Fra huset har man nydelig utsikt ned i Slettevika og Nordrevågen. Utsikt også til Erevikholmen fra bl.a. stue og terrasse.
 • Tinglyst båtfeste like nedenfor huset.
 • Dobbel garasje med loft, porter og portåpnere, eldre kjøkkeninnredning i garasjen.
 • Boligen inneholder i 1. Etg.: Entrè, gang, flislagt bad, stue/kjøkken med utg. terrasse på 80 kvm. og 3 stk. soverom. Loft: Gang og 2 stk. doble soverom. Kjeller: Gang, vaskerom og kjellerstue. Samt kjellerrrom, grovkjeller og ett uinnredet rom.
 • Ikea kjøkken fra 2015, trekledning fra 2006, betongpanner fra 2008, vinduer fra 2006, septiktank/privat vann, ny drenering, fiber fra Altibox, boblebad medfølger kjøpet.
 • Kjøper kan få kjøpe nausttomt utenom (gnr. 63 bnr. 52). Dette blir et tillegg i prisen. I følge selger er nausttomta på 5.25x6.26m. Med tillatelse til å bygge naust på 4 x 6 m. Tomta er opparbeidet og planert.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 60 kvm. 1. Etg.: 88 kvm. Loft: 26 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betongblokker. Elementpipe. Betongtakstein.

Innredning av kjellerstue i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i kommunen. Megler har ikke mottatt plantegninger av loftsetasje og har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet her.

Primærrom

Kjeller: Gang, vaskerom og kjellerstue. 1. Etg.: Entrè, gang, bad, stue/kjøkken og 3 stk. soverom. Loft: Gang og 2 stk. soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.01.1970. Det er merknad i ferdigattesten at septiktanken har mindre volum enn krava er. Dersom dette skulle medføre ulemper kan det bli krav om større septiktank eller "at ledningen blir lagt ut i sjøen". Det siste sitatet der vil nok ikke være aktuelt i dag.

Adgang til utleie

Utleid for 8000 + strøm per mnd med en mnd oppsigelsestid.

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på Goddo Ca syv minutter med bil fra Svortland sentrum. Fra huset har man nydelig utsikt ned i Slettevika og Nordrevågen. Utsikt også til Erevikholmen fra bl.a. stue og terrasse.

  Adkomst

  Man tar 3. avkjørsel til høyre etter man har passert avkjørsel til Erevikneset. Eiendommen ligger rett opp e i bakken etter man har passert Slettevika på høyre hånd. Eiendommen ligger tett ved Fv.5004, men deler av tilkomst er over eiendommen 63/2. Tinglyst veirett foreligger.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 73 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 563 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 019,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Kommunale avgifter er feiing/branntilsyn og eiendomskatt . I tillegg kommer renovasjon og slam til SIM på kr. 3638,- pr år.

  Renovasjon

  kr 3 638,- pr. år. Sunnhordland Interkommunale Miljøverk IKS. Dekker renovasjon og slam.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. - Eiendommen er utleid på tidsubestemt avtale med 1 mnd oppsigelse for kr. 8000 per mnd. Altibox tv og internett i tillegg Kr 649,- pr mnd. Totalt 8 649,-. Av spesielle avtaler nevnes: Delvis møblert. Vaskemaskin, tørketrommel, tv inngår ikke i leieavtalen. Garasjen disponeres primært av huseier, men leietaker kan benytte garasje til noe oppbevaring, samt parkering av 1stk bil. Katt er tillatt.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 29.06.21 og selgers Egenerklæring datert 06.07.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00218
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.