Grevlingstien 13, 5517 HAUGESUND

Grevlingstien 13

Haugesund
Prisantydning

2 550 000,-

Solgt
 • BRA111㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1996
 • Omkostninger69 570,-
 • Totalpris2 619 570,-

Halvpart av tomannsbolig med rolig og fri beliggenhet - 3 soverom og 2 bad

Beskrivelse

Grevlingstien 13 er en innholdsrik bolig med bla. stue med vedfyr, romslig kjøkken, 3 soverom og 2 bad. Boligen har egen privat tomt og i gårdstunet er det nylig lagt belegningsstein og i hagen er det ny terrasse. Boligen ligger i et rolig område og tomten i forkant og ved siden av boligen er avsatt til friareal/lek. Det er totalt 3 soverom hvor det ene har egen bod/klesrom og ett har stor garderobe.

Veletablert og barnevennlig boligfelt nord i byen. Trygg vei og kort avstand til Austrheim barneskole og like ved skolen er det også dagligvarebutikk.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, bad, soverom, stue(med utgang til terrasse) og kjøkken. Kott under trapp og utvendig bod.

 2. Etasje: Gang, bad og 2 soverom. Garderoberom. Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 3. Etasje: Gang, bad, soverom, stue(med utgang til terrasse) og kjøkken. Kott under trapp og garderoberom.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Hovedbadet har fliser på gulv og vegger. Dusjnisje. Varmekabler. Badet i overetasjen har belegg på gulv og tapet på vegger. Badekar. Nisje til vaskemaskin.

Bruksareal per etasje

Hovedetasje: 72 kvm Loft: 39 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Grunnmur av betong.

1 soverom på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Primærrom

Hovedetasje: Gang med trapp, bad/vaskerom, stue, kjøkken og ett soverom. Loft: Gang med trapp, bad og 2 stk. soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 26.08.96 Følgende punkter: 1. Bod under trapp til loft anordnes forskriftmessig utluftning. 2. Det må monteres røykvarsler utenfor soverom på hp og loft. 3.Brannslukningsutstyr som kan benyttes i alle rom monteres straks. 4. Reviderte tegning innsendes. 5. Loft ferdigstilles. 6. Forskriftmessig rekkverk monteres på loftstrapp straks. 7. Utv. søyler forankres forskriftsmessig. 8. Det må tettes forskriftsmessig rundt Velux vinduer i taket m/papp klemt til alle sider. 9. Utv. bod ferdigstilles og søknad innsendes for godkjenning.

Arbeidet må være utført innen 01.10.96

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Nordre bydel

  Veletablert og barnevennlig boligfelt nord i byen.

  Trygg vei og kort avstand til Austrheim barneskole. Like ved skolen er det dagligvarebutikk.

  Pa Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum.

  Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen og flere andre turmål. Du har mange fordeler når du bor så tett opp mot naturen.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 550 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 61 250,-
  • kr 69 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 619 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 156,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Årsprognose for 2021 er i følge kommunen på kr. 13441,-.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 545 522,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Samtlige hvitevarer medfølger i handelen. Elfa trådkurver på hovedsoverom medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.02.21 og selgers Egenerklæring datert 29.01.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00032
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.