Grindevegen 11, 5570 TYSVÆR

Grindevegen 11

Tysvær
Prisantydning

4 990 000,-

 • BRA161㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2020
 • Omkostninger20 545,-
 • Totalpris5 010 545,-

Prosjektert enebolig med særpreg og unike løsninger - Innholdsrik med 2 stuer og 4 soverom - "En suite" soverom

Beskrivelse

Boligen blir innredet over to etasjer og inneholder følgende rom:

 1. etasje: gang, vaskerom/teknisk rom med gjennomgang til garasje, garasje, bod i garasje, bad, gang, stue og 3 soverom.

 2. etasje: gang, stue, kjøkken og soverom med walk-in garderobe og eget bad.

Å Velge en bolig fra Byggdetalj as skal være en trygghet. Vi vektlegger at boligen skal på alle mulige måter være nøkkelklar når den overtas. Om det skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Rolf Inge Amdal - 916 95 798 - rolf@byggdetalj.no.

Utvendig: Huset blir rettet oppå ringmur. Yttervegger settes opp I 198 mm reisverk og 19 mm royalimpregnert kledning. Fasadeplater leveres som cemberit frontex. Bjelkelag av 300 mm I bjelker. Taket blir levert som selvbærende takkonstruksjon og tekkes med Zanda Minster takstein. Vinduene og dørene blir levert av Førre trevare. Terassen blir levert med 28x120 mm royalimpregnert.

Innvendig: Innerdører blir levert som slette hvite med flat terskel. Det er tatt med 3 stavs eikeparkett på alle gulvene unntatt våtrom og hall her leveres 60x60 mm betongflis. Vegger leveres med sparklet og malt gips, fliser på baderom. Trapp leveres som med eiketrinn og malte vanger, valgfritt med rustfri eller malte spiler. Overgang taket og vinduer leveres listeløst. Dører leveres med 10x56 slett hvitmalt karmlist og gulver leveres med 15x45 skrå lakket eikelist. Det kan fritt velges kjøkken og baderomsmøbler for kr 150 000,- til sammen. For ytterligere infomrasjon se vedlagte beskrivelse fra Byggdetalj as. Se egne tilbud og oppstilling av underleverandører alle fag.

Detaljer

Vi har for salg en prosjektert enebolig i Grinde ved Stemnestaden med skole, idrettsanlegg og båthavn like ved. Eneboligen blir bygget med gjennomtenkte løsninger og meget gode kvaliteter. Boligen får "en suite" løsning som vil si bad med direkte tilknytning til soverommet. Dette blir en unik enebolig med særpreg og det åpnes opp for å være tidlige med i prosessen for å løsninger og kvaliteter som du selv ønsker.

Bruksareal per etasje
 1. etasje; 78 m2.
 2. etasje: 83 m2.

I tillegg kommer garasje på 35,8 m2, sportsbod på 8,7 m2, terrasse på 47,8 m2 med bod på 3,4 m2.

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gang. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

 • Beliggenhet

  Grinde ved Aksdal i Tysvær.

  Eiendommen ligger like ved Grinde Skule og Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Grinde er en god plass i oppveksten.

  Ca 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

  Adkomst

  Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Du får boligene på din venstre side.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål - reguleringsplan Grinde - planID 200915. Det blir pliktig medlemskap dersom det stiftes en Velforening for området. Dette kan tinglyses på skjøtet.

  • kr 4 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Dokumentavgift 19 375,-
  • kr 20 545,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 010 545,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 321,- pr. 2020. Ved første gangs oppføring av bygg skal årsgebyret for vann- og avløp gjelde fra og med dato det blir gitt brukstillatelse eller eiendommen tas i bruk. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger.

  Beregnet byggetid er ca 6 måneder. Tidspunkt for byggestart og for overlevering fastsettes i kjøpekontrakt.

  Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall av evt. forbehold eller ved byggestart. Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for evt. innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt.

  Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå - se kommentar og vedlegg.

  Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse.

  Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1.

  Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017.

  Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen.

  Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring.

  Tilvalg: Det vil bli muligheter for individuelle løsninger, tilvalg på kjøkken, bad, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett, fliser, elektro og sanitær. Tilvalg utføres i en kundebehandler periode før oppstart av leiligheten. Det gis ikke anledning til å bytte leverandør.

  Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats.

  Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan blir nødvendig. Dette gjelder også inne i leilighetene. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom.

  Kommune, kraftlag mv har rett til å anlegge og vedlikeholde installasjoner i området, over og under bakken. Dette kan tinglyses på skjøtet.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger salgstegninger, beskrivelse, situasjonsplan med reguleringskart og - bestemmelser. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00111
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.