Grindevegen 11, 5570 TYSVÆR

Grindevegen 11

Tysvær
Prisantydning

5 500 000,-

 • BRA139㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2022
 • Omkostninger20 545,-
 • Totalpris5 520 545,-

Prosjektert enebolig med særpreg og unike løsninger - Innholdsrik med 2 stuer og 4 soverom

Beskrivelse

Boligen blir innredet over to etasjer og inneholder følgende:

 1. etasje: gang, vaskerom/teknisk rom, wc, stue og 3 soverom.

 2. etasje: stue, kjøkken, wc og soverom med eget bad.

Å Velge en bolig fra Byggdetalj as skal være en trygghet. Vi vektlegger at boligen skal på alle mulige måter være nøkkelklar når den overtas. Om det skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med Rolf Inge Amdal - 916 95 798 - rolf@byggdetalj.no.

Utvendig: Huset blir rettet oppå ringmur.

Yttervegger settes opp i 198 mm reisverk, med 19 mm Malmfuru i kombinasjon med alutile fasadeplater. Taket blir levert som selvbærende takkonstruksjon. Nedløpsrør og renner i sort aluminium. Vinduer og ytterdører er tatt med i sort farge RAL 9005.

Terassen blir levert med 28x120 mm royalimpregnert.

Innerdører leveres i slette med hvit farge på dørblad og karm. Flat terskel i lakkert/hvitlassert eik.

Det er tatt med det tatt med G 5 klikk parkett For kroner 400,- pr m2 på alle gulvene unntatt våtrom og hall. Det er tatt med flis på vegg/gulv på bad, og vaskerom. Det er innregnet kr. 300/kvm for fliser i tilbudet.

Vegger leveres med sparklet og malt gips. Dersom det er ønskelig, kan det velges flere farger, utover de tre farger i tillegg til standard hvit som er tatt med i tilbudet. Pris kr. 2.065,- pr ekstra farge.

Trapp leveres som med beisede trinn og malte vanger.

Overgang taket og vinduer leveres listeløst.

Det er satt av følgende summer for innredninger kjøkken og bad: - Kjøkken/Vaskerom 170 000,- fra HTH - Baderom 30 000,- fra HTH Priser avregnes med uttrekk eller tillegg med faktisk kostnad etter kunde har valgt produkter.

Detaljer
 • Nøkkelferdig bolig!
 • Lekker prosjektert funkisbolig med attraktiv beliggenhet like ved fotballbanen i Grinde
 • Boligen vil holde høy standard
 • Lekkert kjøkken
 • 4 romslige soverom med parkett på gulv, og gipsvegger med listefrie overganger til tak
 • 2 fullflisede bad, og eget vaskerom med fliser på gulv.
 • Utstrakt bruk av vedlikeholdsvennlige produkter
 • Klargjort for såing av plen
 • Mulighet for garasje (ikke medtatt i pris)

Ta kontakt ved spørsmål!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 62 kvm
 2. etasje: 77 kvm

Sportsbod på 8,7 m2, terrasse på 47,8 m2 med bod på 3,4 m2 medfølger.

I tillegg kommer eventuelt garasje på 35,8 m2

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gang. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

 • Beliggenhet

  Grinde ved Aksdal i Tysvær.

  Eiendommen ligger like ved Grinde Skule og Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Grinde er en god plass i oppveksten.

  Ca 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

  Adkomst

  Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Du får boligene på din venstre side.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål - reguleringsplan Grinde - planID 200915. Det blir pliktig medlemskap dersom det stiftes en Velforening for området. Dette kan tinglyses på skjøtet.

  • kr 5 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Dokumentavgift 19 375,-
  • kr 20 545,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 520 545,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 321,- pr. 2020. Ved første gangs oppføring av bygg skal årsgebyret for vann- og avløp gjelde fra og med dato det blir gitt brukstillatelse eller eiendommen tas i bruk. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger.

  Beregnet byggetid er ca 6 måneder. Tidspunkt for byggestart og for overlevering fastsettes i kjøpekontrakt.

  Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall av evt. forbehold eller ved byggestart. Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for evt. innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt.

  Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå - se kommentar og vedlegg.

  Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse.

  Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1.

  Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017.

  Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen.

  Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring.

  Tilvalg: Det vil bli muligheter for individuelle løsninger, tilvalg på kjøkken, bad, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett, fliser, elektro og sanitær. Tilvalg utføres i en kundebehandler periode før oppstart av leiligheten. Det gis ikke anledning til å bytte leverandør.

  Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats.

  Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan blir nødvendig. Dette gjelder også inne i leilighetene. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom.

  Kommune, kraftlag mv har rett til å anlegge og vedlikeholde installasjoner i området, over og under bakken. Dette kan tinglyses på skjøtet.

  Per dags dato er det fortsatt ikke kommet en avklaring på brannklasifiseringen av royalbehandlet trevirke, så vi må ta forbehold at dette er kommet på plass før oppstart, ellers så må vi se på andre alternativer for kledning/rekkverk. Det tas forbehold om at tiltaket blir godkjent av kommune som beskrevet I beskrivelse og tegning, endringer kan forekomme.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger salgstegninger, beskrivelse, situasjonsplan med reguleringskart og - bestemmelser. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-20-00111
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.