Grindevegen 12 B, 5570 TYSVÆR

Grindevegen 12 B

Tysvær
Prisantydning

3 990 000,-

 • BRA149㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2019
 • Omkostninger22 825,-
 • Totalpris4 012 825,-

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, vaskerom/bi-inngang, bad, stue og 3 soverom. Bod under trapp. Bod ved carport.

 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad, gang og soverom.

Utendørs: carport med romslig bod. Terrasse. Asfaltert gårdstun og ellers fint opparbeidet uteområder.

Beskrivelse av innhold og standard:

Boligen bærer generelt et preg av at det er brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spikervalg.

Spennende vindusutforming og gode fargevalg gjennom hele huset. Fra 2. etasje er det utgang til terrasse. Meget forseggjort trapp opp til stue som gjør resten av interiøret et virkelig løft. Vedovn i stue.

Boligen har 2 stuer. Fra stuen nede er det utgang til terrasse og gressplen.

Meget stilig HTH kjøkkeninnredning i gråtoner. Kjøkkenøy med plass til 4 stoler og rikelig med innredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og ekstra bred induksjonstopp. Ventilatoren er innfelt i taket, for ikke å være dominerende og skjemmende i rommet. Denne styres enkelt med fjernkontroll, og er svært effektiv.

Det er totalt 4 soverom i boligen.

Boligen har 2 meget lekre bad som er en fryd for øye. Badene er helfliset. Det ene har badekar og det andre har stort dusjområde. I gangen er det 60 x 60 fliser på gulv.

Vaskerom har fliser på gulv og utgang til carport. Innredning og vask er allerede på plass.

Generell informasjon om boligen:

 • Balansert ventilasjon
 • Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak.
 • 1-stavs eikeparkett i alle rom hvor det ikke er fliser.
 • Full leveransebeskrivelse kan fremlegges.
 • Mulighet for båtplass ved Stemnestaden, Grinde båtlag.
Bygningsinformasjon

Dobbelfalset royal kledning og fasadeplater. Selvbærende takkonstruksjon.

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp. Søknad om ferdigattest er sendt til kommunen.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gang. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Grinde ved Aksdal i Tysvær.

  Eiendommen ligger like ved Grinde Skule og Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus.

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Grinde er en god plass i oppveksten.

  Ca 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

  Adkomst

  Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Du får boligene på din venstre side.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 11 875,-
  • kr 22 825,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 012 825,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 248,- pr. 2019. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 575,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. -Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Selger vil stille garanti etter Bustadoppføringsloven § 12. Krav på garanti vil gjelde ved kjøp av nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter ferdigstillelse.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger vedtekter og oversiktskart fra kommune. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00389
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.