Grindevegen 55, 5570 TYSVÆR

Grindevegen 55

Tysvær
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA132㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2019
 • Omkostninger13 920,-
 • Totalpris3 003 920,-

Aksdal/Grinde - Del av tomannsbolig - Ferdig utvendig - Husbankfinansiering - Carport med takterrasse

Beskrivelse

Noen kvaliteter, se også vedlagte beskrivelser; - Varmepumpe medfølger, pipeløp/vedovn er tilvalg. - Kjøkkeninnredning fra Aubo, Hvitevarer kjøkken: stekeovn, komfyrtopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombi kjøl/ fryseskap medfølger, - Baderomseksjon fra Aubo. Innredningvegghengt WC, 90x90 cm dusjvegger, 90 cm innreding med servant, speil med integrert lys. Opplegg for vaskemaskin på bad i 1. etasje. - 3-stavs hvitlasert eikeparkett på de fleste gulv, flis/kabel på begge bad, våtromsbelegg i sportsbod. Sparklet og malt gips på vegg og i himlinger. Baderomsplater med flismønster på begge bad. Trapp type Salvi eller tilsvarende i hvitmalt furu, trinn i furu med eiketonet beis lik parkett. - TV og internett fra Altibox frem til boligen. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Klargjort for montering av ladeboks for el-bil. - Upigmentert Royal ytterkledning. - Utebelysning og spylekran. Eventuelle tilvalg og endringer kan avtales med entreprenør iht Bustadoppføringsloven. Garderobeskap, møbler, panelovner og øvrig innredning inngår ikke. Installasjon inne i boligen og abonnement på TV/internett inngår ikke.

Detaljer

Stemnestaden i Grinde. Del av nybygget tomannsbolig - ferdig utvendig. Leveres nøkkelferdig med moderne planløsning og materialer, 3 soverom og 2 bad, carport med takterrasse. Gode muligheter for å tilpasse boligen innvendig til kjøpers ønsker. Med inntil 80% Husbankfinansiering er dette en fin mulighet for deg som boligkjøper.

Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Ca 3 km til Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

Bygningsinformasjon

Plasstøpt, isolert såle på grunn. Konstruksjon av trevirke, upigmentert Royalimpregnert kledning og listverk. Tak tekket med sarnafil/takpapp. Trevinduer malt ut-/innvendig. Ytterdør type Sola fra Bygg1 eller tilsvarende, malt svart. Se forøvrig vedlagte beskrivelse.

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Tilknyttes kommunalt nett via private stikkledninger.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. På bad er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen. Varmepumpe medfølger, pipeløp/vedovn er tilvalg.

 • Beliggenhet

  Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Ca 3 km til Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

  Adkomst

  Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Ta så første vei til venstre og etter litt får du tomten på din høyre side. Se oversiktsbilder av tomt i bildeserien på finn.no eller i salgsoppgaven.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål - reguleringsplan Grinde - planID 200915. Det blir pliktig medlemskap dersom det stiftes en Velforening for området. Dette kan tinglyses på skjøtet.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 12 500,-
  • kr 13 920,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 003 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Satsene for kommunale avgifter og gebyrer fremkommer av vedlagte prisliste pr 2019.

  Renovasjon

  kr 2 575,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi er ikke beregnet. Eier må påregne at ligningsverdien (primærbolig) vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger. Tidspunkt overlevering fastsettes i kjøpekontrakt. Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved bortfall av evt forbehold i kjøpekontrakten. Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå - se kommentar og vedlegg. Tomannsboligen er seksjonert, dokumentet kan fås hos megler. Kjøper godtar startvedtekter og budsjett for fellesutgifter. Sameiet avgjør deretter selv hvilke kostnader som skal inngå i fellesutgiftene, Vedtektene kan endres av sameierene iht reglene i eierseksjonsloven.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 22, tredje ledd.

  Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran romskjema, så beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse. Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1. Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017. Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen. Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring. Tilvalg: Det vil bli muligheter for individuelle løsninger, tilvalg på kjøkken, bad, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett, fliser, elektro og sanitær. Tilvalg utføres i en kundebehandler periode før oppstart av leiligheten. Det gis ikke anledning til å bytte leverandør. Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats. Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan blir nødvendig. Dette gjelder også inne i leilighetene. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom.

  Kommune, kraftlag mv har rett til å anlegge og vedlikeholde installasjoner i området, over og under bakken. Dette tinglyses på skjøtet.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Kjøper har ikke anledning å tegne boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 2-20-00230
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse