Gruvevegen 47, 4250 KARMØY

Gruvevegen 47

Karmøy
Prisantydning

1 320 000,-

 • BRA48㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom1
 • Byggeår1946
 • Omkostninger44 070,-
 • Totalpris1 364 070,-

PÅMELDINGSVISNING 19.05! Koselig hytte med anneks - Stor tomt - Mange sengeplasser - Nytt tak- Landlig beliggenhet

Visning

torsdag 19 mai

16:15-17:15

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, soverom, gjesterom og bad.

Koselig hytte med svært landlig og skjermet beliggenhet. Fantastisk mange flotte turmuligheter like i nærheten. Kort kjøretur unna Kopervik sentrum.

Hytten har nytt tak i 2017, ny varmepumpe, terrasse og forbrenningstoalett.

Koselig stue med åpen løsning mot kjøkken. Her følger alt av hvitevarer med. Det er innlagt vann i hytten.

Selve hytten har et soverom, og et gjesterom. Like innenfor soverommet finner man dusjrom og toalett. Selger har fått satt inn forbrenningstoalett, som ifølge henne, fungerer utmerket.

God og romslig gang inn til Stue og kjøkken.

Like ved denne fritidsboligen befinner det seg også et lite og koselig anneks, med sengeplass til flere. Her er det innlagt strøm.

Stor og solrik terrasse med plass til mange gjester!

Tomten er meget stor, og er på hele 2449 kvm. Denne består for det meste av parkeringsmuligheter, terrasse, og gressplen. Lagringsmuligheter i bod ved utkanten av tomten.

Detaljer
 • Koselig hytte beliggende i Kopervik/Austre Karmøyveg
 • Stor tomt!
 • Anneks
 • Mange sengeplasser
 • Vann fra brønn
 • Landlig og rolig beliggenhet
 • Mange kjekke turområder like utenfor eiendommen
 • Nytt tak 2017
 • Ny terrasse
 • Forbrenningstoalett

Velkommen på visning!

Primærrom

Gang, stue/kjøkken, soverom, gjesterom og bad.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

I følge kommunen har de ikke bygningstegninger i sine arkiver. Megler har derfor ikke anledning å undersøke hvilke tiltak som er omsøkt og hva som er godkjent.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann fra brønn. Forbrenningstoalett. Det anbefales alltid vannprøve ved eierskifte på generelt grunnlag.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Hytten ligger flott til i et rolig område med mange turmuligheter like i nærheten. Kun en kort tur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 1 320 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 33 000,-
  • kr 44 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 364 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 1 418,- Det er fire terminer pr år. Det er kun renovasjon som blir betalt.

  Ligningsverdi

  kr 74 512,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Når godkjennelse foreligger, skal 280 kvm i den østre delen av eiendommen tilbakeskjøtes tidligere eier. Det opplyses at vedlagte taktsrapport er laget i 2021 og ikke innfrir krav til tilstandsrapport etter ny avhendingslov 2022. Rapport er likevel lagt med til informasjon til kjøper om hva selger kjenner til ved eiendommen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.04.20 og selgers Egenerklæring datert 16.04.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-20-00077
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.